Ragazze Quartet

Ragazze Quartet

Dutch Delight

Ragazze Quartet

Dutch Delight

  • Donderdag 23 maart 2023
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 14.30 uur: Aanvang voorstelling
  • 15.20 uur: Einde voorstelling
  • (Tijden onder voorbehoud)

Ontmoet de supertalenten van de Nederlandse klassieke muziek en maak kennis met hun verrassendste kanten. Tijdens dit concert maak je kennis met het Ragazze Quartet. 

Bij het Ragazze Quartet voel je je als doorgewinterde luisteraar, maar ook als nieuwkomer helemaal op je plek. Met spraakmakende en vernieuwende programma’s bewijzen deze vier vrouwen dat ze buiten gebaande paden van hun vakgebied durven te denken. Hun zes tot nu toe verschenen cd’s werden lovend onthaald in de pers. Twee ervan kregen zelfs de fel begeerde 10 in Luister. Wie weet kwam je ze al eens tegen op Oerol of hoorde je de bloedmooie versie van Schuberts Winterreise die ze afgelopen najaar speelden in onze serie Ode.

Interviews en muziek

Onder de titel Dutch Delight presenteert SPOT Groningen een nieuwe serie concerten. Lara Harbers interviewt de musici, waardoor je allerlei leuke en interessante weetjes hoort die je niet in een doorsnee concertprogramma leest. Daarna geniet je een uur lang met net iets nieuwsgierigere oren van de allermooiste klassieke muziek.

The Mix – à la carte menu

Kom een heerlijk hapje eten in ons nieuwe à la carte restaurant The Mix in De Oosterpoort. Geniet in een kleurrijke omgeving van heerlijk eten en muziek onder één dak en je bent altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer