Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Bij ons zijn de algemene voorwaarden van de Vereniging van Schouwburg en Concertgebouw Directies (VSCD) van toepassing.
Download de algemene voorwaarden

Privacy- en cookiebeleid

In ons privacybeleid is omschreven welke gegevens we verwerken en hoe we jouw privacy beschermen. Ons privacybeleid sluit aan op het privacybeleid van de gemeente Groningen. Download het privacybeleid van SPOT Groningen (PDF, versie 15 mei 2024)

In deze privacyverklaring lees je meer over hoe we omgaan met je gegevens wanneer er sprake is van een gezamenlijk georganiseerd evenement. Dit is het geval bij:
– het concert van Antoon in 2023, met mede-organisator Turn Down For What.
– het concert van Within Temptation in 2024, met mede-organisator Fortress Live Productions BV.

Huisregels

Je jas en kleine tas mogen mee de zaal in, tenzij anders aangegeven of de controleur anders bepaalt. Is je tas of bagage groter dan A4 formaat, dan mag het niet mee de zaal in en kun je het tegen betaling afgeven bij de garderobe.

Alcohol vanaf 18 jaar We schenken heerlijke dranken, voor die met alcohol moet je wel 18 jaar of ouder zijn.

Legitimeren en fouilleren Wij staan voor de veiligheid van onze bezoekers. Daarom moet iedereen zich kunnen legitimeren en mogen onze medewerkers bezoekers fouilleren en tassen controleren.

Iedereen wil een leuke avond We wensen iedereen een fijn bezoek en daar hoort gepast gedrag bij. Als bezoekers zich ongewenst, ongepast of hinderlijk gedragen, mogen onze medewerkers bezoekers de toegang (direct) ontzeggen. Strafbare feiten melden we bij de politie.

Wil je niets missen? Kom op tijd! Wij vinden het ook heel vervelend als bezoekers niet meer de zaal in kunnen. Het parkeren, het verkeer, soms zit het tegen. Neem daarom voldoende tijd en zorg dat je minimaal 5 minuten voor aanvang aanwezig bent.

Oh nee, te laat… De controleur bepaalt of en wanneer je naar binnen mag. Soms kan dit alsnog, soms in de pauze, maar soms ook niet. Je krijgt dan geen geld terug.

De show gemist.. Heb je de show gemist door ziekte, vertraging onderweg, weersomstandigheden, een staking of andere redenen, dan is dat natuurlijk heel vervelend maar het geeft geen recht op restitutie.

Wat een takkeherrie! Wij houden ons aan het gehoorconvenant, maar er wordt wel eens meer dan 85 decibel aan geluid geproduceerd. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele nadelige gevolgen die mogelijk kunnen ontstaan. Wij verkopen goede gehoorbescherming.

Even bijkletsen? Hartstikke leuk, maar zorg dat je andere bezoekers en de artiest niet stoort en praat anders even bij buiten de zaal.

Op de film We houden in onze gebouwen ook toezicht met behulp van camera’s. Door je bezoek aan onze gebouwen stem je in met de opnamen. Als er incidenten zijn, mogen we deze opnamen tonen aan derden.

Say cheese Foto’s en filmpjes maken met je telefoon mag alleen bij popconcerten, tenzij anders aangegeven. Bij alle andere voorstellingen en concerten verzoeken wij je de telefoon niet te gebruiken en deze voor aanvang uit of op stil te zetten. Zorg er in alle gevallen voor dat je telefoon niet storend is voor de artiest en andere bezoekers. Dit geldt voor geluid, maar ook voor oplichtende schermen. Voor beeld- en geluidsopnamen met professionele apparatuur (alle apparatuur anders dan een mobiele telefoon), moet vooraf toestemming worden gevraagd.

Geen wapens en drugs Gevaarlijke voorwerpen zoals wapens en drugs zijn in ons gebouw niet toegestaan.

No smoking In onze gebouwen mag je nergens (elektronisch) roken.

Eigen eten en drinken meenemen is niet toegestaan. En niet nodig ook, want onze horeca heeft genoeg lekkers in de aanbieding.

Je kunt ook te jong zijn Baby’s en kinderen tot 8 jaar kunnen niet worden toegelaten, tenzij het gaat om een jeugdvoorstelling. In dat geval geldt de bij de voorstelling aangegeven minimum leeftijd.

Huisdieren mogen niet naar binnen, met uitzondering van hulphonden.

Tickets gekocht met een kortingspas? Laat je kortingspas zien aan de controleur, anders moet je alsnog bijbetalen en dat is zonde!

Verloren en gevonden Heb je iets gevonden, dan kun je het afgeven bij een van onze medewerkers. Ben je iets verloren, vraag onze medewerkers of neem later contact op met de kassa via 050-3680368 (ma t/m vr 12-18 uur). Wij zijn niet aansprakelijk in geval van verlies van persoonlijke eigendommen, tenzij deze afgegeven zijn bij de garderobe.

Voor het gebruik van de bewaakte garderobe wordt eerst gekeken of het voorwerp daarvoor geschikt is, onze medewerkers mogen hiertoe ook de inhoud controleren. Bij ongeschiktheid mag worden geweigerd, de medewerker bepaalt. Bij schade of vermissing van een in bewaring gegeven voorwerp zijn wij tot maximaal € 150,00 per in bewaring gegeven voorwerp (inclusief de inhoud daarvan) aansprakelijk te stellen.

Ik wil iets kwijt Geef een opmerking of klacht zo mogelijk direct door aan een medewerker, misschien kunnen wij het dan direct aanpakken of oplossen. Een opmerking, tip of klacht doorgeven kan via de mail.

Download onze huisregels