Toegankelijkheid

SPOT Groningen is onderdeel van de gemeente Groningen. Wij zijn er voor iedereen die open staat om de wereld van podiumkunsten te ontdekken. We vinden het belangrijk dat onze voorstellingen en concerten toegankelijk zijn en dat iedereen de informatie op onze website gemakkelijk kan lezen en gebruiken. Op deze pagina lees je meer over de toegankelijkheid van onze website en van onze evenementen, bijvoorbeeld voor mensen met een beperking of een beperkte draagkracht.

Toegankelijkheid website
Onze website voldoet grotendeels aan de gestelde eisen op het gebied van toegankelijkheid. Bekijk hier het certificaat en de toegankelijkheidstoets van 17 september 2020. We werken aan het verbeteren van onze toegankelijkheid. Ervaar je een probleem met toegankelijkheid van onze website? Geef het dan aan ons door.

Toegankelijkheid voor mensen met een beperking
Samen met de werkgroep Toegankelijk Groningen hebben we verkend welke belemmeringen mensen met een beperking ervaren in een bezoek aan onze gebouwen en evenementen en gezocht naar oplossingen. Per doelgroep bieden we de volgende mogelijkheden (klik op de kop voor meer informatie):

We werken voortdurend aan onze toegankelijkheid. Ervaar je een barrière bij het bezoeken van onze evenementen of heb je een vraag, suggestie of opmerking? Stuur dan een mailtje naar kassa@spotgroningen.nl. We helpen je graag!

Do you want to read all about the accessibility of SPOT Groningen? Download this pdf.