Putting it together / Stephen Sondheim

Putting it together / Stephen Sondheim

Paul Groot, Porgy Franssen, e.a.

Putting it together / Stephen Sondheim

Paul Groot, Porgy Franssen, e.a.

  • Woensdag 7 mei 2014
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Woensdag 7 mei 2014
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Hilarisch en hartverscheurend
Een heerlijke cast met onder anderen Porgy Franssen, Paul Groot en Brigitte Heitzer kan zich helemaal laten gaan in deze meeslepende muziektheatervoorstelling van Stephen Sondheim, bekend van ‘West Side Story’ en ‘Sweeney Todd’.
In ‘Putting It Together’ ontvangt een welgesteld ouder koppel een ambitieus jong stel en een happy single voor een hapje en een drankje in hun kapitale appartement. Mensen bij elkaar brengen is één; de boel bij elkaar houden blijkt een stuk verraderlijker. Al snel vormen jong geluk en oud zeer een venijnige cocktail en ontstaat een explosieve borrelavond…

Hilarische en hartverscheurende songs in een gloedvolle, eigentijdse vertaling van Jeremy Baker (Koefnoen). Dit alles begeleid door een achtkoppig orkest van top-musici. Na internationaal succes op Broadway en West End nu eindelijk in Nederland!

 

Door Henk van Gelder

“Musicalliedjes van Sondheim klinken met orkest zoals ze bedoeld zijn.” (…) “Putting it together is geen reguliere musical, maar een compilatie van (welgeteld 34) nummers uit Sondheims oeuvre – zodanig gerangschikt dat er (…) toch een nieuw verhaallijntje ontstaat.”

★★★★ NRC

Door Jacques J d’Ancona

“Puzzelen met briljante Paul Groot.”

★★★★ Dagblad van het Noorden

Door Patrick van den Hanenberg

“Ofschoon sommige nummers er met de haren bijgesleept lijken en de emoties per nummer soms wel erg bruusk omslaan, is het een schitterende showcase van het oeuvre van Sondheim.”

★★★ Volkskrant

tekst en muziek: Stephen Sondheim · regie: Peter de Baan · vertaling liedteksten: Jeremy Baker · spel: Porgy Franssen, Paul Groot, Esther Maas, Brigitte Heitzer en Joey Schalker.· m.m.v. een achtkoppige liveband