Orange Skyline

Orange Skyline

Orange Skyline

  • Zaterdag 4 maart 2023
  • SPOT/De Oosterpoort, Binnenzaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Als je een band zou moeten typecasten, dan zou je dat bij Orange Skyline doen met de track “A Fire”. Een Nederlandse Britpop band uit ons Groningen met Britse bravoure. De single werd waanzinnig goed opgepikt en gebruikt als anthem bij het schaatsen tijdens verslaggeving van de Olympische Spelen en NPO Radio 2 doopte het om tot Topsong. Het gaat Orange Skyline erom het publiek in een staat van pure extase te krijgen. Alsof er elk moment een gouden medaille valt te winnen.

Zoals wie jarig is, trakteren moet, gaat een band met een album uit toeren. Dat wordt de albumtour Meet You In The Middle. Dat is ook de titel van de vierde single, een semi-akoestische ballad. Jawel, het is niet alleen adrenaline wat de klok slaat. Die bak euforie wordt af en toe afgewisseld met wat weldadige kalmte.

Kortom Orange Skyline markeert vooral de terugkeer van bands met gitaren. Er mag weer gerockt worden. Eindelijk! Het werd eens tijd. Voor wie van een groot gebaar houdt en onversneden opwinding, weet nu het juiste adres.

The Mix – à la carte menu

Kom een heerlijk hapje eten in ons nieuwe à la carte restaurant The Mix in De Oosterpoort. Geniet in een kleurrijke omgeving van heerlijk eten en muziek onder één dak en je bent altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer