Oldenhermanns

Oldenhermanns

FCKD!

Oldenhermanns

FCKD!

  • Woensdag 22 februari 2023
  • SPOT/De Oosterpoort, Binnenzaal / Trompsingel 27
  • 20:15 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

FCKD! is een klimaatcomedy om je groene vingers bij af te likken en waarin we met lichte paniek lekker samen lachen (en huilen) over wat komen gaat. Tot de tanden toe bewapend met humor gaat OLDENHERMANNS de strijd aan met global warming. Dus trek je poncho en kaplaarzen aan, want droog ga je het niet houden.

Het is 2040. Lize van Olden en Anna Hermanns liggen in Utrecht aan Zee hun zonden te overdenken. Ze waren toch zo lekker bezig? Elektrische auto’s, stadmoestuinen, zonnepanelen? Net als de mos verzamelende hipsters en doorgeslagen CO2-junkies raken ze verstrikt in het doolhof van ‘het juiste doen’.

Het duo OLDENHERMANNS maakt cabaret dat je niet vaak ziet: energiek, schaamteloos eerlijk en vaak pijnlijk herkenbaar. Met snelle absurde sketches trekken ze deksels van elke pan en dienen elk onderwerp op, ook de dingen die je wel denkt, maar niet hardop durft te zeggen.

concept en spel: Lize van Olden en Anna Hermanns | eindregie: Maurits van den Berg

“Ze hanteren een duizelingwekkend hoog tempo en de bruggetjes tussen de scènes zijn meesterlijk.”
– Algemeen Dagblad over de voorstelling OLDENHERMANNS

The Mix – à la carte menu

The Mix – à la carte menu. Kom een heerlijk hapje eten in ons gloednieuwe restaurant The Mix in De Oosterpoort. Mix hier naar eigen smaak je wereldse gerechten in een kleurrijke omgeving. Geniet van heerlijk eten en muziek onder één dak en altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer