Noord Nederlands Orkest

Noord Nederlands Orkest

Nieuwjaarsconcert

Noord Nederlands Orkest

Nieuwjaarsconcert

  • Donderdag 5 januari 2023
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:15 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Het Noord Nederlands Orkest trakteert je tijdens dit feestelijke Nieuwjaarsconcert op het beste uit tweehonderd jaar opera, operette, ballet en symfonische muziek.

Zwier mee door Weense balzalen op dansmuziek van de familie Strauss, waan je met Tsjaikovski’s balletmuziek in de loge van het Bolsjoi Theater en zwijmel mee met het beste van opera- en operettecomponisten als Verdi, Gounod, Offenbach en Léhar.

Laat je grijpen door de schoonheid van symfonische hoogtepunten van Tsjaikovski, Fauré en De Falla, maar laat je ook verrassen door minder bekende en nét zo toegankelijke muzikale juwelen. Begin het nieuwe jaar feestelijk met dit voor iedereen aansprekend programma. Alles onder leiding van sterdirigent Ed Spanjaard en met bijdragen van de internationaal gevierde sopraan Jeannette van Schaik.

Dineren bij MUZE

In restaurant MUZE kom je in een sfeervolle ambiance in de stemming voor het concert of de voorstelling waarvoor je naar De Oosterpoort bent gekomen. We serveren hier naar keuze een drie,- of viergangen diner met klassieke gerechten op eigentijdse wijze gepresenteerd.

Bekijk menu en reserveer