Noord-Nederland Zingt met het NKK

Noord-Nederland Zingt met het NKK

Zingdag

Noord-Nederland Zingt met het NKK

Zingdag

  • Zaterdag 20 april 2024
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 10:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Vind jij het heerlijk om samen te zingen? En staat Fauré’s Requiem hoog op je bucketlist? Na het succes van afgelopen jaar verzorgen SPOT Groningen en het Nederlands Kamerkoor in april 2024 opnieuw een Zingdag voor amateurzangers en -koren. Je bent van harte welkom, alleen of met de andere leden van jouw koor, om de geheime kneepjes van het vak te leren over onder andere samenzang, stemgebruik en klankkleuring.

Tijdens de Zingdag volg je workshops en krijg je tips van de zangers van het Nederlands Kamerkoor. Samen met dirigent Fokko Oldenhuis stomen ze je klaar voor het eind van de dag: een uitvoering van een van de geliefdste koorwerken, met solisten van het beste koor van Nederland. Met afsluitend natuurlijk een gezellige borrel. Als deelnemer kun je de muziek hieronder downloaden, zodat je thuis kunt oefenen.

Bladmuziek

Download hier de bladmuziek voor de Zingdag!

The Mix – à la carte menu

Kom een heerlijk hapje eten in ons à la carte restaurant The Mix in De Oosterpoort. Geniet in een kleurrijke omgeving van heerlijk eten en muziek onder één dak en je bent altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer