Noisia Invites

Noisia Invites

Final Groningen Edition

Noisia Invites

Final Groningen Edition

  • Zaterdag 9 oktober 2021
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 22:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Verplaatst / Rescheduled

We zijn blij je te kunnen melden dat we Noisia Invites nogmaals hebben kunnen verplaatsen en wel naar zaterdag 9 oktober 2021. Van de originele line-up verhuizen in ieder geval Camo & Krooked, Imanu b2b Buunshin, Posij en natuurlijk Noisia zelf mee. We hopen je zo snel mogelijk te laten weten welke andere acts er in oktober bij zullen zijn.

Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor 9 oktober 2021. Kaartkopers hebben een mail ontvangen.

————————————————————————————————————-

We are happy to announce that Noisia Invites is rescheduled and will take place on October 9th 2021. From the original line-up, at least Camo & Krooked, Imanu b2b Buunshin, Posij and of course Noisia are moving along. We will let you know asap which other acts will be there in October..

Tickets remain valid for October 9th 2021. Ticket buyers have received an email.

Het is inmiddels een mooie traditie geworden: de Groninger drum & bass-helden van Noisia hosten als vanouds Noisia Invites in De Oosterpoort. De producers kondigden het vorig jaar al aan: 2021 is het afscheidsjaar van Noisia. De aankomende editie is de laatste editie van Noisia Invites in Groningen. Ook dit jaar nemen Thijs, Martijn en Nik een fijne lijst aan artiesten mee naar de Final Groningen Edition: Camo & Krooked (+ MC Daxta), Imanu B2B Buunshin en Posij zijn er zeker bij. En Noisia zelf natuurlijk. Meer namen volgen!

 

Camo & Krooked
Ze zijn al meer dan tien jaar een van de meest belangrijke drum & bass acts ter wereld. Het in Wenen gevestigde duo Camo & Krooked maakte wereldwijd furore met hun gepatenteerde ‘anti-drop’ style en hun remixes voor artiesten als Metronomy tot Lana Del Rey. Camo & Krooked bracht in 2019 de single Sidewinder uit op Noisia’s Vision Recordings, samen met Mefjus. Hun muziek is te horen in TV series (CSI: Cyber TV) en videogames (Golden Eye, Fifa Street en Wipeout 2048), maar klinkt natuurlijk het beste in de club.

IMANU b2b Buunshin
‘New name, not so new to the game.’ Jonathan Immanuel Kievit stond eerder bekend als de zeer gerespecteerde drum & bass producer Signal. Onder dat alias werkte hij samen met What So Not, Skrillex en Camo & Krooked. Maar signalen hebben soms een routewijziging nodig. Als IMANU komt de Rotterdammer los van de grenzen van genres. Signal is dood, leve IMANU. Hij draait back 2 back met zijn goede vriend Buunshin. Een artiest waar we nog heel veel van gaan horen, als we afgaan op de twee ijzersterke EP’s (All About This en Presence) die hij afgelopen jaar lanceerde.

Posij
Groninger Frank Post, beter bekend als Posij, werd door niemand minder dan Noisia zelf ontdekt. Hij gebruikt zijn scherpe gehoor voor het produceren van experimentele tracks met precies de juiste hoeveelheid chaos. Zijn frisse en unieke kijk op bass muziek wordt gewaardeerd door namen die er toe doen, Posij is dan ook één van de boegbeelden van een nieuwe generatie experimentele bassmuziek producenten. Tijdens Noisia Invites gaat hij twee uur lang alleen maar eigen producties draaien: “Veel van deze muziek is nog nooit gehoord door mensen, dus ik ga me super naakt voelen in een hele mooie outfit!”

Programma onder voorbehoud.