Maan

Maan

+ support: Fokke Simons

Maan

+ support: Fokke Simons

  • Donderdag 21 oktober 2021
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 uur: Start concert
  • 22:00 uur: Einde concert
  • (Tijden onder voorbehoud)

De veelzijdige Nederlandse zangeres Maan, bekend van o.a. de hits Ride It, Spijt en Lief Zoals Je Bent, toerde eerder met eigen clubtours door Nederland. De kritieken waren lovend. Zo schreef NRC Handelsblad: “Ze is openhartig en bij momenten ook straat-wijs, en innemend als ze met achtjarige meisjes over het podium danst. Maan kan alles.”

Dat Maan alles kan, heeft zij ruimschoots bewezen. Nadat ze in 2016 glansrijk de finale van The Voice of Holland won, bracht ze vele singles en een aantal EP’s uit. In januari 2020 verscheen haar debuutalbum Onverstaanbaar, dat direct op de eerste plek in de Nederlandse Album Top 100 binnenkwam. Maan is bovendien een graag geziene gast op televisie, festivals en poppodia. Zo was zij in 2019 op Bevrijdingsdag Ambassadeur van de Vrijheid, samen met Kraantje Pappie en DJ Sam Feldt, waarvoor zij door heel Nederland vloog en bij diverse Bevrijdingsfestivals optrad.

Geen kaarten meer? Zet jezelf op de wachtlijst

Vanwege de huidige coronamaatregelen bieden we momenteel maar een beperkt aantal kaarten aan. Zijn er geen kaarten meer beschikbaar? Zet jezelf op de wachtlijst, om alsnog in aanmerking te komen voor kaarten, zodra er zicht is op verruiming van de maatregelen.

Daarnaast scoorde de getalenteerde zangeres een hit met o.a. Blijf Bij Mij met Ronnie Flex, bereikte de EP Waar Ga Je Heen de gouden status, ontving ze de 100% NL Doorbraak Van Het Jaar Award én de 100% NL Zangeres Van Het Jaar Award, gaf ze in 2018 een indrukwekkend Pinkpop optreden en nam ze deel aan Dance, Dance, Dance. Als kers op de taart stond de hit Hij Is Van Mij met Kriss Kross Amsterdam, Tabitha en Bizzey maar liefst veertien weken lang op nummer 1 in de Streaming Top 40 en behaalde het de platina status.

Support: Fokke Simons
Fokke Simons is de nieuwe hiphopsensatie uit Amsterdam. De groep, bestaande uit Jackson Talent, Ritselaar, Trophe en Bob from the Corner, weet de nieuwe generatie van muziekliefhebbers te pakken met een mix van hiphop, pop en house.

Verplaatst

Het concert van Maan is verplaatst van vrijdag 5 februari naar donderdag 21 oktober 2021. Bekijk hier het overzicht van alle verplaatste concerten en voorstellingen.

Maak je avond compleet in The Mix

Maak je avond compleet in The Mix

Kom vooraf een heerlijk hapje eten in restaurant The Mix, geniet van het concert  en blijf nog even hangen in die vibe na afloop met een lekker drankje, borrelhapje, goed gezelschap en wellicht zelfs nog een paar kleine danspasjes! Nieuwsgierig? Alle info over The Mix en de wereldse menukaart vind je hier! Direct reserveren voor een diner kan via The Fork.