Good Music, Fine Food, Nice Drinks: The Mix

The Mix:

Good Music, Fine Food, Nice Drinks

Maak van je bezoek aan De Oosterpoort een complete avond uit! Kom vooraf een heerlijk hapje eten in het gloednieuwe The Mix, geniet vervolgens van een fantastisch concert of voorstelling en blijf nog even hangen in die vibe na afloop met een lekker drankje, borrelhapje, goed gezelschap en wellicht zelfs nog een paar kleine danspasjes!

The Mix vind je gelijk na binnenkomst van De Oosterpoort en of je nou komt voor een grootse rockopera in de grote zaal, een intiem singer- songwriterconcert in de kleine zaal of bluesfestival in het hele gebouw; The Mix is een prima uitvalsbasis met een kaart waarmee je je hoofd- en bijgerechten naar eigen smaak zelf bij elkaar mixt. De menukaart is werelds hoewel er veelal lokale en verse producten worden gebruikt. Streetfood van kwaliteit in een kleurrijke omgeving waar je je al snel op je gemak voelt.

streetfood smal

The Mix is tijdens alle events in De Oosterpoort geopend voor een drankje. Dineren in The Mix kan tijdens geselecteerde events en dit wordt vermeld bij de informatie over betreffende avond op de programmapagina.

Menukaart
Reserveren

Reserveren

Op de pagina over het evenement waar je naartoe wilt zie je ook welk restaurant die dag geopend is. Een tafel reserveren kan tijdens het bestellen van je tickets of via de link op de evenementenpagina.