Status events i.v.m. coronavirus

Status events i.v.m. coronavirus

Nieuws

Op deze pagina informeren we je over de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus in relatie tot onze concerten en voorstellingen. Zodra er nieuws is, zullen we deze pagina updaten.

UPDATE n.a.v. nieuwe coronamaatregelen van 13 april 2021
Gisteravond werd door de overheid een openingsplan gepresenteerd. In de routekaart van dit plan is te zien dat culturele instellingen, wanneer de coronasituatie dat toelaat, pas vanaf 11 mei de deuren weer op een kier mogen zetten. Dit betekent dat onze culturele programmering – m.u.v. de pilots testen voor toegang – tot en met 10 mei 2021 komt te vervallen. Voor de voorstellingen en concerten in deze periode gaan we kijken of een vervangende datum mogelijk is. Wanneer verplaatsen niet lukt, dan krijg je binnen enkele weken het aankoopbedrag op je rekening teruggestort. Kaartkopers ontvangen per mail bericht.

Hoe zit het met alle afgelaste en verplaatste evenementen?
We bekijken per evenement of een vervangende datum mogelijk is. Wanneer verplaatsen niet lukt of wanneer je verhinderd bent op de nieuwe datum, dan is het mogelijk om je aankoopbedrag terug te krijgen. Je ontvangt per mail bericht van ons.

Status programma’s
In deze lijst vind je meer informatie over de status van je voorstelling of concert. Deze lijst blijven we updaten.

Voorstellingen en concerten 2021

Klik op de maand om alle evenementen in die maand te bekijken

Voorstellingen en concerten in 2020

Klik op de maand om alle evenementen in die maand te bekijken