Douwe Bob

Douwe Bob

Douwe Bob

  • Zondag 18 september 2022
  • SPOT/Locatievoorstelling
  • 15:00 uur: Start concert
  • (Tijden onder voorbehoud)

ODE: muziek in Groninger kerken

Onze provincie telt vele prachtige, soms eeuwenoude kerken. Tijdens ODE vormen ze het decor van een reeks sfeervolle concerten. Op zondagmiddag 18 september kun je in de Kerk Obergum (Winsum) genieten van de liedjes van Douwe Bob.

Lefgozer, cocktailshaker, womanizer, bohemien, romanticus, melancholicus, feestbeest, dichter, rock-‘n-roller, charmeur, nachtbraker, schipper, pokeraar, stijlicoon, stadsjongen, natuurmens: Douwe Bob is een wandelende collectie tegenstellingen.

Op het in 2021 verschenen, door Daniël Lohues geproduceerde Born To Win, Born To Lose komt het allemaal terug verpakt in een grote variatie aan rootsy americana songs. Het is een album over troost, liefde, vriendschap, verlies en dood, over het leven zelf. Er valt veel te vieren en te genieten, maar aan verlies en verdriet ontkomt niemand. Accepteer het, laat het los, dát is de troostrijke boodschap van Born To Win, Born To Lose.

Locatie: Kerkpad 4, Winsum
In de directe omgeving van de concertlocatie is mogelijk beperkte gelegenheid tot parkeren. Houd dus rekening met een (korte) wandeling.