De Dijk

De Dijk

De Dijk

  • Zaterdag 27 november 2021
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 16:00 uur: Aanvang concert
  • 17:00 uur: Restaurant The Mix open
  • (Tijden onder voorbehoud)

De Dijk heeft overal ter wereld gestaan. In kroegen en in stadions. Aan de waterkant en op het Rode Plein. Ze maakten een plaat met de legendarische Solomon Burke, ontvingen vele gouden en platina albums en wonnen alle prijzen die er zijn. Op 27 en 28 november komen ze naar De Oosterpoort voor de bekende ‘dubbel’. Aangezien het in 2020 niet door kon gaan, halen ze het in 2021 driedubbel dwars in!

Het hart bloedt misschien anders, maar niet minder hevig sinds De Dijk voor het eerst van zich lieten horen. Als het golft, dan golft het goed, al bijna vier decennia lang. Ze hebben gedanst op de vulkaan, kwamen binnen zonder kloppen, vroegen zich af of ze iets voor ons konden doen. Soms was er niemand in de stad, dan weer was er niets zo eenzaam als een stampvol café. Maar De Dijk bleef spelen. Swingend en bruisend of juist ingetogen. Vol levensvreugde of smart. Want één ding is duidelijk geworden: de blues verlaat je nooit. Wees er dus bij. Zij kunnen het niet alleen!

Enkel ongeplaceerde zitpaatsen beschikbaar
Maak je middag compleet in The Mix

Maak je middag compleet in The Mix

Kom na afloop een heerlijk hapje eten in restaurant The Mix, geniet na het concert  en blijf nog even hangen in die vibe met een lekker drankje, borrelhapje en goed gezelschap! Let op; The Mix sluit ook om 20.00 uur. Nieuwsgierig? Alle info over The Mix en de wereldse menukaart vind je hier! Direct reserveren voor een diner kan via The Fork.