Ares – Lotus Tour

Ares – Lotus Tour

+ support: Q'n

Ares – Lotus Tour

+ support: Q'n

  • Vrijdag 22 oktober 2021
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 uur: Start concert
  • 22:15 uur: Einde concert
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Vrijdag 22 oktober 2021
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start of event
  • (Times are subject to change)

Ares, de Oosterhoutse rapper, producer en zanger stond al vroeg in de spotlights; op 18-jarige leeftijd bracht hij zijn debuutalbum Road Trip uit en daarnaast nog talloze EP’s en mixtapes. Op vrijdag 22 oktober staat dit talent in De Oosterpoort!

Sinds 2017 is hij weer onafhankelijk artiest en kan hij doen wat hij wil. Hij kiest er voor om down to earth te zijn en te experimenteren met allerlei soorten sounds en effecten. Een mengelmoes van stijlen noemt hij het zelf. Doorgaans staat Ares niet graag in het middelpunt van de belangstelling, maar als hij die mengelmoes van stijlen tijdens zijn shows ten gehore brengt, gaat zowel de artiest als zijn publiek er 100% voor!

Maar rappen is niet het doel, volgens Ares. Op zijn tweede album Prins en ook op zijn singles Solo en Camera’s zingt hij steeds vaker. Het zijn pure, oprechte teksten, die vol emotie de microfoon in worden geslingerd. Ares geeft zich daarmee meer bloot dan welke andere Nederlandse rapper dan ook.


SUPPORT: Q’N

Q’n is een verbastering van Koen. Maar meer nog een alter ego, een pseudoniem, maar bovenal een artiest. De Veghelse Koen Hendriks, zoals Q’n voluit heet als hij niet op een podium staat, is schrijver, rapper en producer en begon met schrijven uit pure noodzaak. Q’n is nooit bang om zich bloot te geven, de teksten zijn ongefilterd en ongecensureerd. Hij zingt over zijn gebrek aan zelfliefde, maar ook over de strubbelingen die hij meemaakt in relaties met anderen. Hij is eerlijk, persoonlijk en onzeker en is niet bang om die gevoelens te delen op het podium. Daardoor ontstaat er een pure live-show, waarmee hij raakt.

Verplaatst

Dit concert is verplaatst van donderdag 13 mei naar vrijdag 22 oktober 2021. Bekijk hier het overzicht van alle verplaatste concerten en voorstellingen.

Maak je avond compleet in The Mix

Maak je avond compleet in The Mix

Kom vooraf een heerlijk hapje eten in restaurant The Mix, geniet van het concert  en blijf nog even hangen in die vibe na afloop met een lekker drankje, borrelhapje, goed gezelschap en wellicht zelfs nog een paar kleine danspasjes! Nieuwsgierig? Alle info over The Mix en de wereldse menukaart vind je hier! Direct reserveren voor een diner kan via The Fork.

Vrije sta en een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar