Ares

Ares

Lotus Tour

Ares

Lotus Tour

  • Woensdag 24 februari 2021
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Ares, de Oosterhoutse rapper, producer en zanger stond al vroeg in de spotlights; op 18-jarige leeftijd bracht hij zijn debuutalbum Road Trip uit en daarnaast nog talloze EP’s en mixtapes. Op woensdag 24 februari staat dit talent in De Oosterpoort!

Sinds 2017 is hij weer onafhankelijk artiest en kan hij doen wat hij wil. Hij kiest er voor om down to earth te zijn en te experimenteren met allerlei soorten sounds en effecten. Een mengelmoes van stijlen noemt hij het zelf. Doorgaans staat Ares niet graag in het middelpunt van de belangstelling, maar als hij die mengelmoes van stijlen tijdens zijn shows ten gehore brengt, gaat zowel de artiest als zijn publiek er 100% voor!

Maar rappen is niet het doel, volgens Ares. Op zijn tweede album Prins en ook op zijn singles Solo en Camera’s zingt hij steeds vaker. Het zijn pure, oprechte teksten, die vol emotie de microfoon in worden geslingerd. Ares geeft zich daarmee meer bloot dan welke andere Nederlandse rapper dan ook.

Vrije sta en een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar

Verplaats

In verband met de opgelegde maatregelen van het kabinet rondom het coronavirus is het concert van Ares 6 november naar 24 februari 2021.

Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Kun je niet op de nieuwe datum, stuur dan even een mail naar kassa@spotgroningen.nl.