SPOT/Thuis

SPOT/Thuis

Nieuws

Nu het concert of de voorstelling waarop je je zo had verheugd is afgelast en je aan huis bent gekluisterd, willen we er toch voor zorgen dat je je wekelijkse shot cultuur binnen krijgt! Daarom komen we met een digitale programmering. We selecteren wekelijks voor jou concerten en voorstellingen die je thuis vanaf de bank gratis kunt bekijken.

Uitgelicht

Deze week hebben we drie nieuwe items voor je klaar staan!

De Peuterpersconferentie

De Peuterpersconferentie

De Peuterpersconferentie is een zeer serieuze persconferentie voor zeer serieuze peuters, kleuters en ouders. Maar ook een ludieke actie, om op een vrolijke manier met de huidige lockdown om te gaan. Op vrijdag 14 januari om 19:00 live te zien bij MAAS Theater.

> Bekijk de Peuterpersconferentie hier

Deze week op ESNS, dit jaar bij ons op het programma

Deze week op ESNS, dit jaar bij ons op het programma

Yes het is bijna zo ver! Deze week wordt er flink gebouwd in De Oosterpoort en klinkt er tijdelijk weer muziek in onze zalen. Jij kan er bij zijn aangezien het dit jaar online is. Een aantal van deze rijzende sterren komen gegarandeerd terug bij SPOT, verderop dit jaar!

> Bekijk het totale overzicht van de artiesten hier

Het Radio Filharmonisch Orkest met Simone Lamsma

Het Radio Filharmonisch Orkest met Simone Lamsma

Stervioliste Simone Lamsma speelt Tsjaikovski op vrijdag 13 mei bij het NNO in De Oosterpoort. Om alvast in de stemming te komen kan je gaan genieten van Het Radio Filharmonisch Orkest, waar Simone Lamsma de sterren van de hemel speelt.

> Bekijk Het Radio Filharmonisch Orkest hier

Bibliotheek

Hedendaagse muziek

Hedendaagse muziek

Bekijk hier al onze muziektips (van pop tot klassiek en van americana tot hip-hop) die je thuis vanaf je bank kan kijken. We voegen wekelijkse nieuwe online concerten, documentaires, mooie verhalen of podcasts toe.

Cabaret

Cabaret

Lachen gegarandeerd met voorstellingen van onze Nederlandse cabarettoppers. Bekijk hier shows en luister naar podcasts.

Toneel

Toneel

De mooiste toneelvoorstellingen, niet vanuit onze rode pluchen stoelen. Wel vanaf je eigen lekkere stoel en misschien wel met een kleedje. Bekijk hier videoregistraties, luister naar verhalen en podcasts en lees toneelteksten.

Jeugdvoorstellingen

Jeugdvoorstellingen

Nu je samen veel thuis bent, is het leuk met de hele familie een voorstelling te kijken! Bekijk hier de mooiste familievoorstellingen van Het Houten Huis tot Theater Rotterdam. Meer zin om een spel te spelen of dialoog te schrijven? Kan ook!

Klassieke muziek

Klassieke muziek

Bekijk hier al onze klassieke muziektips (van hedendaags klassiek tot orkestregistraties en pianoconcerten) die je thuis vanaf je bank kan kijken. We voegen wekelijkse nieuwe online concerten, documentaires, mooie verhalen of podcasts toe.

Dans

Dans

Een indrukwekkende dansvoorstelling bekijken vanuit je eigen woonkamer dat kan hier. Met voorstellingen van Club Guy & Roni, Het Nationale Ballet en Nederlands Dans Theater.