SPOT / Thuis – Dans

SPOT/Thuis

De meest indrukwekkende dansvoorstellingen bekijken vanuit je eigen woonkamer.

Gratis lessen van het NITE-ensemble

Gratis lessen van het NITE-ensemble

Gratis online lessen van het ensemble van Club Guy & Roni en het NNT – Noord Nederlands Toneel. Iedere dinsdag, woensdag en donderdag tijdens je lunchpauze om 13:00 uur. Deze week kan je lessen volgen van Angela Herenda, Harold Luya en Bram van der Heijden.
> Schrijf je in via de site van NITE

Maandagavond = Scapino avond

Maandagavond = Scapino avond

Ben je het thuiszitten al zat? Dans mee vanuit je woonkamer. Omdat we het allemaal een tijdje zonder een bezoek aan het theater moeten stellen, komt Scapino Ballet naar je huiskamer de komende weken. Het gezelschap doet een greep uit het archief in de vorm van een hele voorstelling, dansfilm of documentaire. Iedere maandagavond om 20.30 uur kan je aanschuiven via YouTube of Facebook.
> Ga naar Scapino Ballet op Facebook

Introdans thuisbioscoop

Introdans thuisbioscoop

Nu Introdans de komende tijd niet kan dansen, nodigen ze je graag uit voor hun thuisbioscoop. Hier krijg je een kijkje in de keuken en bekijk je mooie documentaires over Introdans.
> Ga naar de thuisbioscoop van Introdans

Scapino Ballet met de voorstelling Ting

Scapino Ballet met de voorstelling Ting

Tot en met 27 maart heeft het Scapinoballet de veel bejubelde voorstelling Ting op haar Facebook staan. De voorstelling gaat over een onvoorspelbare wereld die tot in alle uithoeken voortraast en voortdurend verandert en verrast en wordt begeleid door live muziek van de NITS.
> Bekijk de voorstelling Ting

 

Online balletles van Ernst Meisner

Online balletles van Ernst Meisner

Ernst Meisner, artistiek coordinator van de Junior Company & director van de Nationaal Ballet Academie, geeft een online balletles. Dus voetjes van de vloer en dans mee!

>Doe mee met de online balletles van Ernst Meisner

 

Mutual Comfort van Nationaal Dans Theater

Mutual Comfort van Nationaal Dans Theater

Tot en met vrijdag 27 maart is de voorstelling Mutual Comfort van het Nederlands Dans Theater beschikbaar om te bekijken. Dit werk werd speciaal gecreëerd voor de dansers van NDT 2 in 2015 en is al op vele internationale podia te zien geweest.

>Bekijk de voorstelling Mutual Comfort