SPOT / Thuis – Dans

SPOT/Thuis

De meest indrukwekkende dansvoorstellingen bekijken vanuit je eigen woonkamer.

Scapino Streamt

Scapino Streamt

Scapino Ballet Rotterdam heeft een nieuw platform gelanceerd: Scapino Streamt. Hierop zullen zowel eerder opgenomen voorstellingen te zien zijn als live evenementen. Zo is er afgetrapt met Pas de Deux, van choreograaf Ed Wubbe met pianist Michiel Borstlap. Deze prachtige voorstelling is van 14 februari t/m 28 maart te zien.

> Ga naar Scapino Streamt

Livestream Hans van Manen Variations

Livestream Hans van Manen Variations

Via twee livestreams op 27 en 28 februari presenteert Het Nationale Ballet zes juwelen uit het omvangrijke, rijkgeschakeerde oeuvre van Nederlands bekendste choreograaf: Hans van Manen. Twee verschillende dansercasts vertolken in Hans van Manen Variations zowel wereldwijd uitgevoerde ‘evergreens’ als recentere en daardoor voor velen wellicht nog onbekende(re) creaties van de meesterchoreograaf.

> Bekijk hier de livestreams

Dans met mij met Jan Kooijman en Igone de Jongh

Dans met mij met Jan Kooijman en Igone de Jongh

In de exclusieve tv-uitzending Dans met mij, uitgezonden tijdens Festival de Nederlandse Dansdagen Digitaal, delen Ambassadeurs van de Nederlandse dans Jan Kooijman en Igone de Jongh hun liefde voor dans en gaan ze in gesprek met bijzondere gasten uit de danswereld.

> Bekijk de aflevering hier.

Introdans thuisbioscoop

Introdans thuisbioscoop

Nu Introdans de komende tijd niet kan dansen, nodigen ze je graag uit voor hun thuisbioscoop. Hier krijg je een kijkje in de keuken en bekijk je mooie documentaires over Introdans.
> Ga naar de thuisbioscoop van Introdans

Online balletles van Ernst Meisner

Online balletles van Ernst Meisner

Ernst Meisner, artistiek coordinator van de Junior Company & director van de Nationaal Ballet Academie, geeft een online balletles. Dus voetjes van de vloer en dans mee!

>Doe mee met de online balletles van Ernst Meisner