Abonnement Groningsche Muziekveereniging

Als vriend van de Groningsche Muziekvereeniging kun je nu vier concerten uit ons klassieke programmering met ongeveer 12% korting bestellen. Daarnaast is er een bonusconcert, namelijk Dutch Delight Noa Wildschut en Elisabeth Brauss, dat je eveneens met circa 12% korting kunt bijbestellen.

GMV-abonnementsprijzen: 

4 concerten  € 115,- (i.p.v. €130)
4 concerten + bonus concert Dutch Delight Noa Wildschut en Elisabeth Brauss € 142,50,- (i.p.v. €161,50)

Bestellen abonnement:
1) Geef aan hoeveel abonnementen je wil bestellen.
2) Voeg nu eventueel het bonusconcert toe door op de knop ‘bestellen’ bij Noa Wildschut en Elisabeth Brauss te klikken.
3) Klik op ’toevoegen aan het pakket’.
4) Rond je bestelling af door op ‘bestelling afronden’ te klikken.

Concerten uit het abonnement:

dinsdag 15 november - Eckhardstein and Freinds

dinsdag 15 november - Eckhardstein and Freinds

Als pianist Severin von Eckardstein met zijn vrienden langskomt, weet je dat je iets bijzonders te wachten staat. Niet alleen word je als luisteraar op slag verliefd op zijn warme, verfijnde en poëtische pianospel, ook de musici die hem omringen behoren tot de absolute top. Met onder meer Isabelle van Keulen en Quirine Viersen speelt hij tijdens dit concert kwartetten en kwintetten van Mahler, Schumann en Elgar.
> Meer info

 

dinsdag 6 december - Borodin Quartet

dinsdag 6 december - Borodin Quartet

Van het Russische Borodin Quartet zou je inmiddels een speelfilm kunnen maken. Het ensemble werd opgericht in 1945 en staat sindsdien aan de internationale top. De leden van het eerste uur werkten met giganten als Sjostakovitsj en Rostropovitsj en speelden op de uitvaarten van Stalin en Prokofjev. In 2007 verliet cellist Valentin Berlinski na 62 jaar trouwe dienst als laatste oorspronkelijke lid het kwartet, maar aan de magie en de status is niets verloren gegaan.

> Meer info

donderdag 9 februari - Busch Trio

donderdag 9 februari - Busch Trio

Het Busch Trio – vernoemd naar de legendarische violist Adolf Busch – heeft zich in amper tien jaar tijd ontwikkeld tot een pianotrio waar de liefhebbers hun vingers bij aflikken. Luister naar hun prachtige cd’s en je hoort direct hoe de klasse ervan afspat. Tijdens dit concert spelen ze muziek van Haydn, Mendelssohn en Rachmaninov.

> Meer info

zondag 12 maart - Nikolai Lugansky

zondag 12 maart - Nikolai Lugansky

Nikolai Lugansky is een van de allergrootste pianisten van deze tijd. Net als Grigori Sokolov, Arcadi Volodos en Jevgeni Kissin staat hij stevig in de Russische traditie. Op 12 maart komt hij naar De Oosterpoort.

> Meer info

Bonusconcert do 20 oktober: Dutch Delight: Noa Wildschat & Elisabeth Brauss

Bonusconcert do 20 oktober: Dutch Delight: Noa Wildschat & Elisabeth Brauss

Ontmoet de supertalenten van de Nederlandse klassieke muziek en maak kennis met hun verrassendste kanten. Met ditmaal violiste Noa Wildschut en pianiste Elisabeth Brauss.

> Meer info