Stu Larsen + support: Jed Appleton

Stu Larsen + support: Jed Appleton

Locatie: Infoversum, Vrydemalaan 2

Stu Larsen + support: Jed Appleton

Locatie: Infoversum, Vrydemalaan 2

  • Maandag 23 februari 2015
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Maandag 23 februari 2015
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Kaartverkoop: kassa De Oosterpoort, Trompsingel 27 (ma t/m za: 12.00-18.00 uur) & website De Oosterpoort.

Stu Larsen in English

Stu Larsen in English

The traveling troubadour without an end destination, Stu Larsen, is coming back to Groningen in a very special way. After a sold out concert in November, Stu Larsen returns to the ‘Infoversum’ for another concert.

Stu Larsen’s repertoire is filled with simple and moving narrative songs which tell about friends, strangers and loves that Stu has met along the way. An important influence in his music is the friendship with that other great troubadour, Passenger. He went into the studio with Passenger to record his album ‘Vagabond’ and regularly shares the stage with him.

This is your chance to enjoy Stu’s journey, before he continues on his journey to wherever the wind blows him!

U betaalt per ticket € 2,50 servicekosten. Dit bedrag wordt in het bestelproces toegevoegd.

Let op: uitsluitend vrije zitplaatsen. De bar is tijdens het concert gesloten.

Dit concert is verplaatst van De Bovenkamer van Groningen (ook bekend als de Watertoren) naar het Infoversum (Vrydemalaan 2).

De rondreizende troubadour zonder eindbestemming Stu Larsen doet Groningen op zeer speciale wijze opnieuw aan! Stu Larsen speelde in november al in een uitverkochte watertoren en komt in februari terug naar het Infoversum.

Het repertoire van Stu Larsen staat bomvol met simpele en ontroerend mooie verhalende nummers die vertellen over vrienden, vreemdelingen en liefdes die Stu onderweg heeft ontmoet. Een belangrijke invloed in zijn muziek is ook zijn vriendschap met die andere grote troubadour, Passenger. Hij dook met Passenger de studio in om zijn album ‘Vagabond’ op te nemen en deelt met hem ook regelmatig het podium.

Dit is de kans om te genieten van Stu’s reis, voordat hij de noordenwind volgt naar zijn volgende bestemming!

Website Stu Larsen

Support: Jed Appleton
De jonge troubadour Jed Appleton stopte al op zijn zestiende met school en trok de wijde wereld in. Dit resulteerde al in tours door landen als Engeland en Australië, waar hij voorprogramma’s verzorgde voor grote artiesten als Passenger en Matt Corby. Hij bracht al diverse projecten uit en in 2013 verscheen het bootlegalbum ‘Why Should I Stay’, waarop hij serieuze teksten combineert met prachtige melodieën.

“Liefhebbers van singer-songwriters als Passenger, Ray LaMontagne en Damien Rice hebben er met Stu Larsen waarschijnlijk een favoriet bij.”

Lees de volledige albumrecensie

★★★★ Albumrecensie Mania (Jelle Teitsma)

“The album is beautifully set out and the gentle pace is kept interesting by the use of Larsen’s finest lyrics to date.”

Lees de volledige albumrecensie

★★★★ Albumrecensie Renowned For Sound (Jamie Parmenter)