Sophia Kruithof

Sophia Kruithof

Sophia Kruithof

  • Zaterdag 16 oktober 2021
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

‘The Voice of Holland 2020 is gewonnen door: Sophia!’ Sophia Kruithof  is de winnaar van het tiende seizoen van The Voice of Holland, onder de hoede van coach Anouk. Sinds de Blind Auditions is de 17 jarige scholiere al een van de favorieten. Op 16 oktober komt ‘het wonder van Weesp’ met haar eigen clubtour naar De Oosterpoort.

Een prachtige stem en een duidelijke passie voor het vak maken haar optredens ijzersterk. Ze zong tijdens haar auditie het nummer Vincent van Don McLean en begeleidde zichzelf op gitaar. Razendsnel waren alle coaches overtuigd van haar sound, waarna ze zich uiteindelijk aansloot bij team Anouk.

Verplaatst

Dit concert is verplaatst van 16 oktober 2020 naar 16 oktober 2021. Bekijk hier het overzicht van alle verplaatste concerten en voorstellingen.

To be announced

To be announced

Binnenkort opent ons nieuwe restaurant in de Oosterpoort. De naam en de menukaart houden we nog even geheim! Zeker zijn van een plekje? Reserveer dan nu via The Fork.

Sophia Kruithof leeft voor de muziek

De 17-jarige zangeres leeft voor de muziek en maakt al wekenlang indruk. Haar laatste optreden van dit seizoen was het nummer Alaska, dat ze zelf schreef.

TVOH Coach Anouk

Coach Anouk was onder de indruk van haar jonge finalist. “Het is zo’n mooi nummer. Dat jij dat op jouw leeftijd al hebt geschreven, is fantastisch. Ik weet zeker dat jij als zangeres je weg gaat vinden.”