Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes

+ support: WIES

Roxeanne Hazes

+ support: WIES

  • Zaterdag 7 december 2019
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 17.00 uur: Restaurant tromp gaat open
  • 19.00 uur: Zaaldeuren open
  • 20.00 uur: Aanvang voorstelling
  • (Tijden onder voorbehoud)

De voetsporen van haar vader zijn groot en lange tijd bleef Roxeanne Hazes comfortabel op zijn pad. Maar drie jaar geleden begon de zangeres met het schrijven van haar eigen muziek. Ze wilde wat anders, iets voor zichzelf, met als resultaat het met een Edison bekroonde debuutalbum In Mijn Bloed. Vorig jaar mochten wij Roxeanne welkom heten tijdens Noorderslag. Nu komt ze terug voor een concert in de Kleine Zaal!

Pop van eigen bodem. Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Pop van eigen bodem. Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Bekijk hier het gehele aanbod Pop van eigen bodem.

Nederlandstalige electropopliedjes

In Mijn Bloed is een album dat zich laat beluisteren als een geslaagde start van het tweede deel van Roxeanne Hazes’ muzikale carrière’’, aldus Trouw. Een plaat vol Nederlandstalige electropopliedjes met af en toe een tropical house-saus. Sinds de release is het hard gegaan voor de zangeres. Zo ontving ze een MTV Best Dutch Act nominatie, werden zij en haar band verkozen tot huisband van De Wereld Draait Door en speelde Roxeanne met haar band door het hele land. Haar tours brachten haar onder meer uitverkochte shows in Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Zwolle, Rotterdam en Den Haag.

Nieuw materiaal

Dit voorjaar komt Roxeanne met nieuwe muziek. ”Tijdens mijn vorige album zat ik in een andere fase. Ik had liefdesverdriet, was boos op de wereld. Ik merk nu dat ik wil zingen over de positieve kant van de liefde. Maar ik blijf de grens opzoeken. Geen handrem, vol voor de liefde”, vertelt Roxeanne in een interview met AD. Wij kunnen niet wachten! Zaterdag 7 december staat Roxeanne  in De Oosterpoort.

”Roxeanne zet een fantastisch debuut neer. Ze heeft goed gekeken naar wat er hip is en heeft daar haar eigen sound van gemaakt. Een sound die uitstekend bij Roxeanne haar stem past.” Lees hier de volledige recensie op nieuweplaat.nl

“Roxeanne Hazes heeft echt iets intrigerends, eigen en geloofwaardig. Helemaal van zichzelf. Dat heeft ze alvast bewezen.” Lees hier de volledige recensie van 3VOOR12.

 

Support: WIES

De kersverse Nederpop-act WIES is de winnaar van de Grote Prijs van Nederland 2019. De band bezit de perfecte driehoeksdynamiek van pop, elektronica en het raggende organische. Denk aan Ramses Shaffy meets alt-J of Spinvis meets The Black Keys. Ondanks dat de band pas amper een jaar bestaat, werd er al gespeeld in de Melkweg, Paradiso en TivoliVredenburg en wonnen zij de Amsterdamse Popprijs 2018.

Restaurant Tromp

Restaurant Tromp

Lekker eten kan ook in De Oosterpoort! Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom voor een à la carte menu in ons restaurant Tromp. Reserveer online een tafel.

Enkel vrije sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen beschikbaar