Mooi Wark

Mooi Wark

Dit is 't!

Mooi Wark

Dit is 't!

  • Dinsdag 31 januari 2023
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Bij sommigen zal de naam Mooi Wark niet meteen een belletje doen rinkelen. En wie ze wel kent, vraagt zich af: wat moeten die idioten in een popzaal?

Voor die eerste groep: Mooi Wark is een Drentse band die jaarlijks zo’n honderd optredens geeft in feesttenten door het hele land. Tijdens de coronapandemie kregen ze landelijke aandacht door hun opvallende ode aan gebarentolk Irma Sluis (Oh Irma). Maar misschien ken je ze ook van hun hit In de blote kont, of van serieuze nummers als Warkende helden en Doodse stilte, een bewerking van The Sound of Silence van Simon en Garfunkel.

In Dit is ’t! trakteren ze je op leuke en humoristische verhalen uit hun bijna dertigjarige historie. Hoor hoe het begon, de hobbels onderweg, de hoogtepunten en de diepe dalen. Alles met een lach en een traan. Liedjes die niet geschikt zijn voor een tentfeest, maar het wel heel goed doen in een theater- of concertzaal- of theatersetting. Mooier kunnen ze het niet maken, leuker wel!

The Mix – à la carte menu

The Mix – à la carte menu. Kom een heerlijk hapje eten in ons gloednieuwe restaurant The Mix in De Oosterpoort. Mix hier naar eigen smaak je wereldse gerechten in een kleurrijke omgeving. Geniet van heerlijk eten en muziek onder één dak en altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer