Lisa Lois Sings: Adele

Lisa Lois Sings: Adele

Lisa Lois Sings: Adele

  • Zaterdag 23 november 2019
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Adele is een van de succesvolste artiesten van dit moment, met prachtige songs als Chasing Pavements, Someone Like You en Hello. Ook Lisa Loïs is groot fan en beschouwt Adele als haar voorbeeld. In Lisa Loïs sings: Adele op zaterdag 23 november in De Oosterpoort brengt ze met haar band een ode aan de Britse superster en gaat ze met verhalen en anekdotes dieper in op Adele’s carrière en persoonlijke leven.

Pop van eigen Bodem. Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Pop van eigen Bodem. Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Bekijk hier het gehele aanbod Pop van eigen Bodem.

Lisa Loïs

Lisa Loïs weet met haar muziek altijd mensen te raken. Ze scoorde grote hits met Feels Like Home, Silhouette, Promises en natuurlijk haar prachtige uitvoering van Leonard Cohen’s Hallelujah. Toch ontstond er een periode waarin Lisa op zoek was naar wat ze écht wilde maken. Ik dacht: als ik dit allemaal op eigen houtje wil gaan doen en alles zelf in de hand wil hebben, dan wil ik het natuurlijk wel goed doen en iets gaan maken wat ik zelf heel tof vind. Dat proces is best een zoektocht geweest met heel veel uitproberen en vallen en opstaan.” Begin 2019 was daar het resultaat van deze zoektocht: de single Losing My Mind.

Restaurant Tromp open

Restaurant Tromp open

Vanaf 17.00 uur ben je van harte welkom in ons restaurant Tromp in De Oosterpoort. Bekijk de menukaart of reserveer een tafel via Couverts.