Joost

Joost

+ support: Brunzyn

Joost

+ support: Brunzyn

  • Vrijdag 18 november 2022
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Joost Klein is een wereldberoemde artiest uit Friesland met een uitbundige relatie met het internet. Deze liefde combineert hij met een voorliefde voor wat sommigen wellicht rare muziek zullen noemen. Absurdistisch is het misschien ook wel, maar als je kijkt naar hoe het publiek losgaat in de de zalen en op de festivalweides waar hij optreedt is dat meteen het bewijs dat dat geen enkel probleem is. Sterker nog, de ongekende energie waarmee Joost zijn illustere tracks die het midden houden tussen rap, electro, rauwe pop en de crazy frog tune is de reden waarom hij graag geziene gast is op festivals als Lowlands, Pukkelpop en ons eigen Noorderslag hier in Groningen. Altijd met een flinke dosis humor, hoewel zijn meer recente werk steeds vaker een serieuze ondertoon weet te raken als je er maar lang genoeg naar luistert.

SUPPORT: BRUNZYN
Brunzyn is een artiest uit Vlaardingen (a.k.a. 3134) en tevens vicepresident van Albino Sports (Independent Label). Na al zijn hele leven hiphop te hebben geluisterd, rapt hij nu met relativerende teksten over blazende beats, waardoor Brunzyn het publiek altijd weer weet te verrassen. Hij bouwt echt een connectie op met de mensen, een man van ’t volk! Na het droppen van meerdere projecten als ‘B2’ en ‘Albino Sports Vol. 1’ in samenwerking met Joost, kan je verwachten dat hij tijdens zijn show niks meer heel zal laten. Wees klaar voor hoge energie, leuke dansjes en brekende moshpits…. Brunzyn!

Dineren bij MUZE

In restaurant MUZE kom je in een sfeervolle ambiance in de stemming voor het concert of de voorstelling waarvoor je naar De Oosterpoort bent gekomen. We serveren hier naar keuze een drie,- of viergangen diner met klassieke gerechten op eigentijdse wijze gepresenteerd.

Bekijk menu en reserveer