FOURCE

FOURCE

FOURCE

  • Zaterdag 6 maart 2021
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 15:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

De populaire boyband FOURCE komt op 6 maart naar De Oosterpoort. De vier jonge hartenveroveraars doen een grote greep uit hun repertoire. Je hoort niet alleen hun eigen Nederlandstalige liedjes, maar ook bekende Engelstalige covers. Dit concert wordt dus een must voor iedere fan en een traktatie als je ze nog moet leren kennen!

FOURCE bestaat uit Max, Jannes, Ian en Niels: vier jongens in de leeftijd van 15 t/m 18 jaar. De band is ontstaan bij het Junior Songfestival. Na een overtuigende overwinning tijdens de nationale finale in 2017, mocht de groep Nederland vertegenwoordigen tijdens het Junior Eurovisiesongfestival in Tbilisi, Georgiƫ. Met hun uptempo song Love Me behaalden de jongens de achtste plaats bij de vakjury en werden ze zelfs eerste bij de publieksstemming. Uiteindelijk resulteerde dit in een vierde plek in het overall klassement.

Sindsdien is FOURCE hard op weg om de succesvolste Nederlandse boyband ooit te worden. Met non-stop nummer-1-hits in de Kids Top 20, tientallen miljoenen streams en views op Spotify en YouTube en uitverkochte concerten in onder meer Tilburg, Amsterdam, Assen en Den Bosch ligt dit doel binnen handbereik.

Evenement uitgesteld

Evenement uitgesteld

Om de verspreiding van het virus onder controle te krijgen, zijn nieuwe maatregelen afgekondigd. Helaas kan dit evenement op de geplande datum niet doorgaan.

We zijn nog op zoek naar een nieuwe datum. De kaarten blijven geldig. Zodra er meer bekend is, komen we er bij de kaartkopers op terug. Gezien de omvang van ons programma kan dat wel even duren. We vragen hiervoor om je geduld en hopen op je begrip.