De Warme Winkel

De Warme Winkel

Een oprechte ode aan de ironie

De Warme Winkel

Een oprechte ode aan de ironie

  • Dinsdag 7 december 2021
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 20:15 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Ayleen Kilisli, bekend als verleidster in het afgelopen seizoen van Temptation Island, gaat nu het theater in met Theatergroep De Warme Winkel. Vier ex- en aspirant deelnemers van Temptation Island, waaronder Ayleen, zijn gastacteurs in de voorstelling.

Ayleen Kilisli over haar deelname aan Een oprechte ode aan de Ironie: ‘Ik heb geen zin om bekend te staan als een persoon die alleen maar reality ster is, ik wil ook nieuwe dingen proberen en mezelf ontwikkelen.’

Een oprechte ode aan de Ironie

De Warme Winkel, de spannendste theatergroep van Nederland, trekt zich terug op een verleidelijk mooi eiland met grote cultuurhistorische waarde. Hier ontmoeten ze Ayleen, Britt, Earl en Myrna – vier ex- en aspirant verleiders van Temptation Island – en gaan ze de uitdaging aan: blijft ironie hun sterkste wapen of slaan dates met real people gaten in hun overtuiging?

Over De Warme Winkel

De Warme Winkel maakt nationaal en internationaal furore met geestige, brutale en intelligente voorstellingen over te grote thema’s. Zo plagieerden ze Café Müller van Pina Bausch in De Warme Winkel speelt De Warme Winkel, markeerden ze een keerpunt voor het klimaat met Vincent Rietveld gaat voor de Louis d’Or, rekenden ze af met het repertoiretoneel tíjdens een voorstelling van Ivo van Hove in Achterkant en verpulverden ze bezoekersrecords in het Amsterdamse Bostheater met De Drie Musketiers.

Column de Volkskrant

Lees hier de column over ironie en over de Warme Winkel

Verplaatst

In verband met de opgelegde maatregelen van het kabinet rondom het coronavirus is de voorstelling De Warme Winkel verplaatst van 15 april naar 7 december 2021.

Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Kun je niet op de nieuwe datum, stuur dan even een mail naar kassa@spotgroningen.nl.

Spel: Earl Daniël, Britt Hartog, Myrna Hendricksen, Ayleen Kilisli, Florian Myjer, Vincent Rietveld, Ward Weemhoff, Marieke de Zwaan | Concept: Florian Myjer, Vincent Rietveld, Mara van Vlijmen, Ward Weemhoff, Marieke de Zwaan | Eindregie: Jetse Batelaan | Scenografie: Theun Mosk