Danstheater Aya

Danstheater Aya

SNOW WHITE & DE 7 BREAKERS (8+)

Danstheater Aya

SNOW WHITE & DE 7 BREAKERS (8+)

  • Zondag 4 januari 2015
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zondag 4 januari 2015
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Dé dansmusical
Danstheater Aya maakt van het bekende sprookje een spetterende show waarin spel, zang, hiphop, b-boying en moderne dans samenkomen. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… Altijd is de koningin de mooiste van het land. Maar dan gaat die eer naar Snow White. De jaloerse koningin smeedt in haar wanhoop een vreselijk plan, maar Snow White weet te ontglippen. In het bos bevecht ze een plek tussen zeven ruige b-boy dwergen, die haar alle moves en skills van het breakdancen leren. Als er ten slotte een prins opduikt, is Snow White klaar voor de ultieme battle.

Openbare zangworkshop

Voorafgaand aan de voorstelling is er om 13.30 uur een openbare zangworkshop in de foyer van de Stadsschouwburg. Onder leiding van een professionele zangdocent leren ouders en kinderen een lied uit de voorstelling. Gratis toegang op vertoon van een kaart voor de voorstelling ‘Snow White & de 7 Breakers’.

 

 

http://youtube.com/watch?v=zgqZBx1LxL4" data-video-thumbnail="https://img.youtube.com/vi/zgqZBx1LxL4/maxresdefault.jpg">

“De voorstelling toont het jonge publiek zo een rijk palet aan verschillende theaterdisciplines. Daarvan boeit de zang het meest. De Nederlandse songteksten zijn goed te verstaan en zijn geschreven op een muziekmontage van internationale hits uit de musical Hair en van popzangeressen als Tina Turner en Gwen Stefani.”

★★★ Theaterkrant