Ásgeir

Ásgeir

Bury The Moon Tour 2020

Ásgeir

Bury The Moon Tour 2020

  • Woensdag 19 februari 2020
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

De roem van Ásgeir Trausti is de laatste jaren als een raket omhoog geschoten. In zijn thuisland IJsland heeft hij al drie nummer 1-hits op zijn naam staan en verschillende prestigieuze awards in de wacht gesleept! Buiten Scandinavië weet de jonge singer-songwriter eveneens de aandacht te trekken met zijn elektronische folkmuziek op onder andere Eurosonic Noorderslag en SXSW.

Ásgeir maakt intieme elektronische folkmuziek die anders binnenkomt dan je gewend bent. Het debuutalbum van de vaardige IJslandse songwriter had veel succes in zijn thuisland, totdat de Engelstalige versie verbinding vond met het grote publiek. Met zijn mix van folk en elektronica laat hij een diepe indruk achter.

Naast zijn wereldtour kondigt hij ook zijn derde album, Bury The Moon, aan. Dit intieme, oprechte album schreef hij in sociaal isolement, in een zomerhuisje in IJsland. Hij schreef het poëtische album samen met zijn vader Einar Georg Einarsson, die dichter is. De eerste single van het album, Youth, is nu uitgebracht. Op 19 februari is Ásgeir’s complete album live te horen tijdens zijn concert in de Stadsschouwburg!

Burger Night

Burger Night

Begin je avond goed met een heerlijke burger (vlees of vega) met friet en garnering. Bestel direct samen met je kaarten (€ 15,00) of los als je al kaarten hebt.

Enkel vrije zitplaatsen beschikbaar