Arjen Lubach

Arjen Lubach

LIVE

Arjen Lubach

LIVE

  • Maandag 18 maart 2019
  • Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 17:30: Stadsschouwburg gaat open
  • 18:00: Inloop Frietje Baxbier met stoofvlees in het Theatercafé
  • 20:15: Aanvang voorstelling
  • 21:55: Einde voorstelling
  • (Tijden onder voorbehoud)

Meer dan tien jaar speelde Arjen Lubach in wisselende formaties in kleine theaterzalen voor een nog kleiner publiek. Zijn televisie-avontuur bezorgde hem met Zondag met Lubach een miljoenenpubliek, verschillende internationale virals, een Nipkowschijf en de Televizierring. Omdat bloed kruipt waar het niet gaan kan en er ook grappen te vertellen zijn die de televisiekijkers nooit zullen horen, is Arjen terug in het theater. Alleen. Tijdens Arjen Lubach LIVE is de tv-presentator en comedian persoonlijker dan ooit en pakt hij de draad op die hij ooit achterliet. Als ie er nog ligt tenminste.

Frietje Baxbier met Stoofvlees

Frietje Baxbier met Stoofvlees

In de schouwburg kun je ook lekker eten! Vanaf 18.00 uur serveren wij een heerlijke portie stoof – vlees of vega – in Groninger Baxbier met biologische frieten én een drankje naar keuze (bier, wijn of fris) in het Theatercafé. Bestel direct samen met je kaarten of los als je al kaarten hebt.

Warme brownie en ijs

Warme brownie en ijs

Nog een lekker toetje? Bestel dan samen met je kaartje koffie of thee met een warme brownie en ijs (€ 6,00). Kaarten al gekocht? Dit toetje is ook los te boeken.

“Lubach is en blijft een goede grappenschrijver, en ook in Arjen Lubach Live valt er veel te lachen.”
NRC Handelsblad

“…leuke (actuele, geëngageerde) grappen” & “ijzersterke rap”
De Telegraaf

“Zijn voorstelling is precies wat de meesten zullen verwachten van een programma met de titel Arjen Lubach Live!.” “…hij maakt geëngageerde grappen over maatschappelijke kwesties en wisselt verhalen af met goeie raps.”
de Volkskrant