10CC

10CC

10CC

  • Zondag 12 april 2020
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

10cc, een van de meest invloedrijke bands uit de geschiedenis, komt naar SPOT Groningen. In het voorjaar van 2020, op zondag 12 april staan ze in De Oosterpoort. 10cc heeft een duidelijke stempel op de geschiedenis van de popmuziek gezet en wist de ene na de andere hit te scoren.

10cc
In het voorjaar van 2020 keert de befaamde band 10cc terug naar De Oosterpoort! Verwacht een show vol met klassieke meezingers als I’m Not In Love, The Wallstreet Shuffle en Dreadlock Holiday. De band heeft inmiddels wereldwijd meer dan 30 miljoen albums verkocht. In de jaren 70 was de band toonaangevend in de charts en werd als een van de creatiefste en meest kleurvolle bands van de wereld beschouwd.

Tour
Na een lange radiostilte is het album Clever Dogs verschenen en tourt de band al weer enkele jaren over de hele wereld. De shows blijven immens populair. Frontman Graham Gouldman: “We zien niet enkel de mensen die we verwachten, de mensen die zijn opgegroeid met 10cc, maar we merken dat er ook telkens een jonger publiek naar onze shows komt”. Op 12 april 2020 staat 10cc in De Oosterpoort met een sterke show met enkel tophits die je van a tot z kan meezingen!

Restaurant Tromp open

Restaurant Tromp open

Vanaf 17.00 uur ben je van harte welkom in ons restaurant Tromp in De Oosterpoort. Bekijk de menukaart of reserveer een tafel via Couverts.

Enkel geplaceerde zitplaatsen beschikbaar