SPOT/Thuis

SPOT/Thuis

Nieuws

Nu het concert of de voorstelling waarop je je zo had verheugd is afgelast en je aan huis bent gekluisterd, willen we er toch voor zorgen dat je je wekelijkse shot cultuur binnen krijgt! Daarom komen we met een digitale programmering. We selecteren wekelijks voor jou vermakelijke die je thuis vanaf de bank gratis kunt bekijken.

Uitgelicht

Deze week hebben we drie verschillende podcasts voor je klaar staan!

podcast klassiek

podcast klassiek

Altijd al alles willen weten over klassieke muziek?De serie Discover the Classics besteedt aandacht aan de verschillende periodes van de klassieke muziek en begint bij de periode van de Barok die loopt van 1600 tot 1750. De podcast serie is samengesteld en ingesproken door Yvonne van den Berg, oud-programmeur Klassiek bij SPOT Groningen. In de loop van het seizoen komen er nog meer afleveringen over de 20e eeuw bij.

> Beluister hier één van de afleveringen

Podcast pop

Podcast pop

Elk weekend richt Pepijn Lanen zich tot jou in deze micropodcast. Even de boel de boel laten. Maak het jezelf behaaglijk en zak even lekker onderuit. Een wekelijkse portie pro tips voor een comfortabel leven. Een heerlijke break van het thuiswerken, of als tussendoortje. Omdat je het verdiend.

>Beluister de podcast hier

 

Podcast theater

Podcast theater

Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman komen 4&5 januari naar Groningen met De Pannekoekencaravan, een poedersuikerzoete theateravond over vriendschap, ambitie en hoop. Kom alvast in de stemming met de podcast Teun en Gijs vertellen alles, waarin Teun van de Keuken en Gijs Groenteman alles bespreken wat ze bezielt, wat ze hebben meegemaakt en wat ze ervan vinden. >Beluister de podcast hier 

Bibliotheek

Hedendaagse muziek

Hedendaagse muziek

Bekijk hier al onze muziektips (van pop tot klassiek en van americana tot hip-hop) die je thuis vanaf je bank kan kijken. We voegen wekelijkse nieuwe online concerten, documentaires, mooie verhalen of podcasts toe.

Cabaret

Cabaret

Lachen gegarandeerd met voorstellingen van onze Nederlandse cabarettoppers. Bekijk hier shows en luister naar podcasts.

Toneel

Toneel

De mooiste toneelvoorstellingen, niet vanuit onze rode pluchen stoelen. Wel vanaf je eigen lekkere stoel en misschien wel met een kleedje. Bekijk hier videoregistraties, luister naar verhalen en podcasts en lees toneelteksten.

Jeugdvoorstellingen

Jeugdvoorstellingen

Nu je samen veel thuis bent, is het leuk met de hele familie een voorstelling te kijken! Bekijk hier de mooiste familievoorstellingen van Het Houten Huis tot Theater Rotterdam. Meer zin om een spel te spelen of dialoog te schrijven? Kan ook!

Klassieke muziek

Klassieke muziek

Bekijk hier al onze klassieke muziektips (van hedendaags klassiek tot orkestregistraties en pianoconcerten) die je thuis vanaf je bank kan kijken. We voegen wekelijkse nieuwe online concerten, documentaires, mooie verhalen of podcasts toe.

Dans

Dans

Een indrukwekkende dansvoorstelling bekijken vanuit je eigen woonkamer dat kan hier. Met voorstellingen van Club Guy & Roni, Het Nationale Ballet en Nederlands Dans Theater.