SPOT/Thuis

SPOT/Thuis

Nieuws

Nu het concert of de voorstelling waarop je je zo had verheugd is afgelast en je aan huis bent gekluisterd, willen we er toch voor zorgen dat je je wekelijkse shot cultuur binnen krijgt! Daarom komen we met een digitale programmering. We selecteren wekelijks voor jou concerten en voorstellingen die je thuis vanaf de bank gratis kunt bekijken.

Uitgelicht

The Vices - Live at the Theatre

The Vices - Live at the Theatre

Onze lege gebouwen zijn de ideale setting voor een videoclip. Zo namen The Vices hun EP ‘Live at the Theatre’ op in een lege Stadsschouwburg! Het leverde prachtige beelden op: “We wilden iets speciaals en passends doen met Boy en besloten dat een versie met piano, strijkers en zang in een prachtige lege Stadsschouwburg perfect zou zijn.

> Bekijk het concert

Innenschau Revisited van Jakop Ahlbom Company

Innenschau Revisited van Jakop Ahlbom Company

De laatste DONDERDAGVERWONDERDAG.  In 2018 maakte Jakop Ahlbom Company de voorstelling Innenschau Revisited. In de voorstelling wordt je als kijker meegenomen door de koortsachtige droomwereld van een man. Illusie en realiteit lopen in elkaar over in een gitzwarte wereld van achtervolgingsfantasieën en raadselachtige taferelen. Live begeleid door Alamo Race Track.
> Bekijk de voorstelling Innenschau Revisited hier
Nederlands Kamerkoor - 150 Psalmen om de stilte te vullen

Nederlands Kamerkoor - 150 Psalmen om de stilte te vullen

Het Nederlands Kamerkoor streamt 150 psalmen van 150 componisten in 150 dagen. De thema’s van de psalmen, teksten van duizenden jaren oud, zijn nog even actueel als toen ze geschreven waren. Het Nederlands Kamerkoor, de Tallis Scholars, Det Norske Solistkor en the Choir of Trinity Wall Street delen deze opnames met de wereld om de stilte mee te vullen. De psalmen zijn opgenomen door cultuurzender Parmando 24Culture. Klik hier voor de stream.

 

Bibliotheek

Hedendaagse muziek

Hedendaagse muziek

Bekijk hier al onze muziektips (van pop tot klassiek en van americana tot hip-hop) die je thuis vanaf je bank kan kijken. We voegen wekelijkse nieuwe online concerten, documentaires, mooie verhalen of podcasts toe.

Cabaret

Cabaret

Lachen gegarandeerd met voorstellingen van onze Nederlandse cabarettoppers. Bekijk hier shows en luister naar podcasts.

Toneel

Toneel

De mooiste toneelvoorstellingen, niet vanuit onze rode pluchen stoelen. Wel vanaf je eigen lekkere stoel en misschien wel met een kleedje. Bekijk hier videoregistraties, luister naar verhalen en podcasts en lees toneelteksten.

Jeugdvoorstellingen

Jeugdvoorstellingen

Nu je samen veel thuis bent, is het leuk met de hele familie een voorstelling te kijken! Bekijk hier de mooiste familievoorstellingen van Het Houten Huis tot Theater Rotterdam. Meer zin om een spel te spelen of dialoog te schrijven? Kan ook!

Klassieke muziek

Klassieke muziek

Bekijk hier al onze klassieke muziektips (van hedendaags klassiek tot orkestregistraties en pianoconcerten) die je thuis vanaf je bank kan kijken. We voegen wekelijkse nieuwe online concerten, documentaires, mooie verhalen of podcasts toe.

Dans

Dans

Een indrukwekkende dansvoorstelling bekijken vanuit je eigen woonkamer dat kan hier. Met voorstellingen van Scapino Ballet, Nationaal Ballet en Nederlands Dans Theater.