SPOT/Thuis

SPOT/Thuis

Nieuws

Nu het concert of de voorstelling waarop je je zo had verheugd is afgelast en je aan huis bent gekluisterd, willen we er toch voor zorgen dat je je wekelijkse shot cultuur binnen krijgt! Daarom komen we met een digitale programmering. We selecteren wekelijks voor jou concerten en voorstellingen die je thuis vanaf de bank gratis kunt bekijken.

Uitgelicht

The Teskey Brothers - Live at The Forum Documentary

The Teskey Brothers - Live at The Forum Documentary

Neem een flinke scheut old school Motown en voeg daar een snufje rauwe soul en blues aan toe en je hebt het geluid van The Teskey Brothers. In deze documentaire volgen we hun backstage en nemen ze ons mee met de live-opnames van hun gelijknamige album.

> Bekijk de documentaire

Opening Night van Internationaal Theater Amsterdam

Opening Night van Internationaal Theater Amsterdam

Een nieuwe Donderdag Verwonderdag. Opening Night (van Internationaal Theater Amsterdam, regie Ivo van Hove) ging in 2006 in première en is jarenlang een theaterhit geweest tot ver buiten Europa. Vlak voor de première van het toneelstuk De Tweede Vrouw is Myrtle Gordon getuige van de dood van één van haar trouwste fans, Nancy. Ze kan de beelden van het ongeluk niet vergeten en het spelen van haar rol raakt onlosmakelijk verbonden met de dood van het meisje, in wie ze veel van zichzelf herkent.”
> Bekijk de voorstelling Opening Night hier

Rameau - Les Indes Galantes / Opera van Parijs

Rameau - Les Indes Galantes / Opera van Parijs

Een flexdanser en een klassieke sopraan ontmoeten elkaar in de opera ‘Les Indes galantes’ van Jean-Philippe Rameau. Het resultaat: bloedstollend mooi muziektheater.
Leonardo García Alarcón dirigeert zijn eigen Cappella Mediterranea en het Choeur de Chambre de Namur bij de Opera de Paris. Bekijk hier de voorstelling.

 

Bibliotheek

Hedendaagse muziek

Hedendaagse muziek

Bekijk hier al onze muziektips (van pop tot klassiek en van americana tot hip-hop) die je thuis vanaf je bank kan kijken. We voegen wekelijkse nieuwe online concerten, documentaires, mooie verhalen of podcasts toe.

Cabaret

Cabaret

Lachen gegarandeerd met voorstellingen van onze Nederlandse cabarettoppers. Bekijk hier shows en luister naar podcasts.

Toneel

Toneel

De mooiste toneelvoorstellingen, niet vanuit onze rode pluchen stoelen. Wel vanaf je eigen lekkere stoel en misschien wel met een kleedje. Bekijk hier videoregistraties, luister naar verhalen en podcasts en lees toneelteksten.

Jeugdvoorstellingen

Jeugdvoorstellingen

Nu je samen veel thuis bent, is het leuk met de hele familie een voorstelling te kijken! Bekijk hier de mooiste familievoorstellingen van Het Houten Huis tot Theater Rotterdam. Meer zin om een spel te spelen of dialoog te schrijven? Kan ook!

Klassieke muziek

Klassieke muziek

Bekijk hier al onze klassieke muziektips (van hedendaags klassiek tot orkestregistraties en pianoconcerten) die je thuis vanaf je bank kan kijken. We voegen wekelijkse nieuwe online concerten, documentaires, mooie verhalen of podcasts toe.

Dans

Dans

Een indrukwekkende dansvoorstelling bekijken vanuit je eigen woonkamer dat kan hier. Met voorstellingen van Scapino Ballet, Nationaal Ballet en Nederlands Dans Theater.