Weval

Weval

Weval

  • Vrijdag 17 november 2023
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

De muziek van het Nederlandse elektronicaduo Weval zit boordevol analoge synth hooks en spettert van de ritmische drumpatronen. Laat je bedwelmen door een crossover vanaangrijpende electronica, deephouse en pop. Een act die je live moet meemaken. Op 17 november in De Oosterpoort.

Weval is een samenwerking tussen de getalenteerde Amsterdamse producers Harm Coolen and Merijn Scholte Albers. Beide artiesten zijn afkomstig uit de filmindustrie, waar ze elkaar in 2011 ontmoetten. Toen ze erachter kwamen dat ze een liefde voor het maken van elektronische muziek deelden, besloten ze om samen te werken. Merijn’s muzikale achtergrond bestaat vooral uit trip-hop, terwijl Harm meer geïnspireerd wordt door housemuziek. De twee combineren hun verschillende muziekinteresses in een unieke sound. Na een set briljante EPs en albums uit te brengen, manifesteert het duo zich in de eredivisie van de internationale dance en treden ze op in clubs en festivals waaronder Lowlands, Eurosonic Noorderslag, Best Kept Secret en Down the Rabbit Hole.

Sta- en een (beperkt aantal) zitplaatsen
The Mix – à la carte menu

Kom een heerlijk hapje eten in ons à la carte restaurant The Mix in De Oosterpoort. Geniet in een kleurrijke omgeving van heerlijk eten en muziek onder één dak en je bent altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer