Wende (Try-out)

Wende (Try-out)

De Wildernis

Wende (Try-out)

De Wildernis

  • Vrijdag 24 september 2021
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 19:30 uur: Zaaldeuren open
  • 20:30 uur: Aanvang programma
  • 22:10 uur: Einde programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Wende presenteert haar nieuwe show De Wildernis. In samenwerking met een internationaal team van gerenommeerde schrijvers en ontwerpers gaat ze op zoek naar antwoorden op vragen die we liever niet stellen, maar die ons raken in het hart, hoofd en onderbuik. Nieuwsgierig, moedig en rusteloos gaat ze van de gebaande paden af en zet ze licht op gebieden waar normaal de schaduw heerst.

Haar ontdekkingsreis resulteert in een concert waarin ze muziek en design versmelt tot zinnenprikkelend totaaltheater. Met schurende teksten, dampende elektronica en klassieke invloeden sleept ze al jaren het vertellende lied van Piaf en Brel de 21e eeuw in. Haar eigenzinnige ideeën dagen haar uit tot het leveren van consequente topkwaliteit en zijn de stuwende kracht achter een permanente zoektocht naar vernieuwing. Dat maakt haar tot één van de meest opzienbarende artiesten van Nederland. Haar albums en voorstellingen werden meermaals bekroond; van meerdere Edisons, de Annie M.G. Schmidtprijs en de Gouden Harp tot een aanstelling als huiskunstenaar van Koninklijk Theater Carré.

“Bij Wende is er geen ontkomen aan.”
– de Volkskrant *****

Verplaatst

Dit optreden is de try-out van de gloednieuwe Wende show. Dit geeft je de mogelijkheid om je als eerste te laten betoveren door De Wildernis.  Kun je niet op deze datum en wil je een andere keer alsnog? op 13 februari 2022 is Wende nogmaals te zien in onze Grote Zaal. Klik hier voor meer info.