Waylon

Waylon

My Heroes Have Always Been Cowboys

Waylon

My Heroes Have Always Been Cowboys

  • Zondag 6 september 2020
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 20:15 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Wegens het grote succes van de theatertour My Heroes Have Always Been Cowboys keert Waylon terug naar Groningen. In deze show laat hij zijn grote liefde voor countrymuziek horen en neemt hij je mee door zijn muzikale verhaal te vertellen dat de nodige ups & downs bevat. Hij staat op 6 september opnieuw in de Stadsschouwburg.

In verband met de opgelegde maatregelen van het kabinet rondom het coronavirus is de voorstelling van Waylon verplaatst van 8 april naar 6 september. 

Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Kun je niet op de nieuwe datum, stuur dan even een mail naar kassa@spotgroningen.nl. We weten op dit moment nog niet hoe de afhandeling zal vergaan. Zodra daarover meer bekend is, nemen we per mail contact met je op.

Waylon kijkt terug op zijn persoonlijke, muzikale verhaal, dat voor hem op achtjarige leeftijd begon. Toen hij voor het eerst met zijn ouders mee mocht naar een country-avond begon zijn muzikale reis. Hij zal dit met persoonlijke verhalen en gebeurtenissen in de Stadsschouwburg ten gehore brengen.

Pop van eigen Bodem. Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Pop van eigen Bodem. Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Bekijk hier het gehele aanbod Pop van eigen Bodem.