Our Latin Thing

Our Latin Thing

Our Latin Thing

  • Vrijdag 19 april 2024
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Vrijdag 19 april 2024
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start of event
  • (Times are subject to change)

Op 19 april komt De Oosterpoort tot leven met de betoverende klanken van Our Latin Thing, een nacht gewijd aan de veelzijdige wereld van Latin muziek, dans en het betere muzikale vakmanschap. Bereid je voor op een avond vol hartstocht, ritme en dansmoves!

Our Latin Thing

Welkom in de betoverende wereld van Latin-muziek en dans, waar de hartstocht van ritmes en de zwoele bewegingen van salsa, merengue en bachata samenkomen voor een onvergetelijke avond, geïnspireerd door de legendarische documentaire ‘Our Latin Thing’ uit 1972.

Our Latin Thing brengt de essentie van Latijns-Amerika naar Groningen met een eclectische mix van stijlen. Van de traditionele klanken van de Cubaanse Son tot de opzwepende beats van moderne Salsa en de explosieve energie van de Cubaanse Timba, deze nacht wordt een feest waarbij je niet stil kan blijven staan.

De mannen van Tromboranga, de belichaming van Salsa Dura, laten het podium trillen met hun opzwepende trombones en krachtige percussie.  De Groninger Cubaanse Son Band Ache Cubano, brengt hun unieke fusie van traditionele Son en moderne invloeden naar het podium. Tussen de optredens door voorzien DJ Caramelo en El Gran DJ Juanz je van de lekkerste Latin-hitjes. Garant voor explosieve energie waarvan je zin krijgt om te dansen. De voetjes gaan sowieso van de vloer, want tussen de bands door is er een dansdemo of gooi je je heupen los tijdens de salsa workshop!

¡Vamos a Bailar!

Sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen beschikbaar
The Mix – à la carte menu

Kom een heerlijk hapje eten in ons à la carte restaurant The Mix in De Oosterpoort. Geniet in een kleurrijke omgeving van heerlijk eten en muziek onder één dak en je bent altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer