Theaternacht

Theaternacht

Theaternacht

  • Vrijdag 31 mei 2019
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 19:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Theaternacht, einde seizoensfeest met veel korte voorstellingen van Gronings theatertalent. Was je erbij op zaterdag 7 oktober 2017. Toen op allerlei verrassende locaties in onze uitverkochte Stadsschouwburg een bonte waaier aan theatertalent zorgde voor zeven korte, afwisselende maar razend boeiende performances? Tijdens de Theaternacht op vrijdag 31 mei borduren we een beetje voort op die formule. Maar dan net even anders, op meerdere locaties en met een groot aantal fantastische Groningse makers.

Grand Theatre, Stadsschouwburg Groningen en Theater De Machinefabriek zetten die dag hun deuren open voor Groningse theatermakers die een korte voorstelling of performances voor je gemaakt hebben. Voorstellingen die je alleen hier en nu kan zien en die maar weer eens duidelijk maken wat een
waanzinnige creatieve broedplaats stampvol talent onze stad is. We starten bij de Stadsschouwburg, waarna je vijf tot zeven korte performances ziet. Aan het eind van een avond vol verrassingen komt iedereen samen in het Grand Theatre voor een spetterend theatraal feest waarbij ervaringen uitgewisseld kunnen worden. Niet iedereen heeft immers hetzelfde gezien en beleefd.

Er is slechts plek voor maximaal 360 theaterliefhebbers. Dus zorg dat je erbij bent!