S10

S10

S10

  • Dinsdag 27 april 2021
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 19.15 uur: Deuren open
  • 20.00 uur: Aanvang concert
  • 20.45 uur: Einde concert
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Dinsdag 27 april 2021
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start of event
  • (Times are subject to change)
Dit event maakt onderdeel uit van de landelijke pilot Testen voor Toegang. Om toegang te krijgen dien je je te laten testen bij onze testaanbieder op de Suikerlaan 15 in Groningen. Dit is hoe het werkt: koop eerst een kaartje. Plan vervolgens een afspraak voor een test in via www.testenvoortoegang.nl (let op: alleen testresultaten die zijn ingepland via Testen voor Toegang worden geaccepteerd). Deze test mag maximaal 40 uur voor aanvang van de voorstelling plaatsvinden. Is je testresultaat onverhoopt positief? Dan krijg je helaas geen toegang. Stuur dan een mail naar kassa@spotgroningen.nl en we storten het aankoopbedrag terug. Meer informatie volgt na aankoop van je kaartje in de servicemail, die je enkele dagen voor je bezoek ontvangt. Kijk voor meer informatie en veel gestelde vragen op www.testenvoortoegang.nl

S10, inmiddels kroonprinses van de Nederlandse alternatieve pop vertelt door middel van rap, zang en spoken word haar meest persoonlijke verhalen. Haar debuutalbum ‘Snowsniper’ werd beloond met Nederlands meest prestigieuze muziekprijs, een Edison in de categorie ‘Alternative’.

De 20-jarige Stien den Hollander wist veel mensen te raken door haar openheid over haar tumulteuze verleden in de psychiatrie, de leidende thematiek op haar eerste twee ep’s. Hierover maakte 3voor12 tevens een documentaire. Haar show op Noorderslag 2020 werd uitgeroepen tot #2 van de beste 25. Op uitnodiging van Wende trad S10 op in Koninklijk Theater Carré Amsterdam en De Volkskrant noemde het duet van Wende en S10 ‘het hoogtepunt van de avond’.

Vlinders
Afgelopen jaar verscheen Vlinders, een nieuw album dat voortbouwt op het ontluikende emotionele spectrum en de scherpe en elegante sounds die we kennen van de Hoornse zangeres. Vaste producer Sim Fane is wederom nauw betrokken. Het album bevat contributies van o.a. Ronnie Flex, Zwangere Guy en Wende Snijders.

 

Een van de authentiekste stemmen in de Nederlandse popmuziek was S10 al. Nu maakt ze steeds meer indruk met de emotionele en muzikale veelzijdigheid van haar werk.
★★★★☆
– Volkskrant

Van de welbekende molensteen van De Tweede Plaat is geen sprake. Op ‘Vlinders’ dendert S10 onverminderd voort – met gastbijdrages van onder anderen Ronnie Flex, Zwangere Guy en Wende Snijders.
★★★★☆
– Trouw

Schitterende tweede album blinkt uit in eigenzinnigheid
Album van de week
– 3voor12

Uitsluitend zitplaatsen
Website S10