My First Festival

My First Festival

met o.a. Maan, Afterpartees, Frank Groothof en meer!

My First Festival

met o.a. Maan, Afterpartees, Frank Groothof en meer!

  • Zaterdag 29 december 2018
  • De Oosterpoort, Trompsingel 27
  • 10:30: Deuren open
  • 11:00: Aanvang festival
  • 15:30: Einde festival
  • (Tijden onder voorbehoud)

Het allerleukste familie uitje van de hele kerstvakantie

Extra informatie

Extra informatie

Koop een gezinsticket en krijg extra voordeel! (Geldig voor max. 5 gezinsleden)

Op 29 december is het weer zo ver: My First Festival! Na drie spetterende en supercoole edities komt het leukste festival van Groningen weer naar De Oosterpoort. Wat is er leuker dan het eerste festival van je kind samen met het hele gezin te beleven? De Oosterpoort verandert in een groot feestelijk circus waar je niet alleen naar muziek kunt luisteren maar zelf ook aan de slag gaat. Hier kom je van alles tegen: rappers en kinderliedjes, muziektheater en verhalenvertellers. En vriendjes natuurlijk. Met een gezinsticket ben je voordelig uit.

Op het allerleukste familiefestival van Nederland zijn ook de allerkleinsten van harte welkom. Neem je kleine broertje, je zusje, je opa en je oma en – vooruit dan – je vader en je moeder mee naar Groningen. Als hij of zij nog geen 2 jaar is, is het nog gratis ook.

Maan
Maan pakte op 18-jarige leeftijd de winst bij The Voice of Holland and a star was born! Afgelopen voorjaar speelde ze De Oosterpoort al plat in de Kleine Zaal, stond ze te shinen op Noorderslag en nu komt ze naar My First Festival.

Suzan & Freek
Je hebt ze vast al eens voorbij zien komen op je Facebook-tijdlijn: de ‘koning en koningin van de covers’ plaatsen wekelijks een nieuwe cover op Facebook in hun rubriek ‘De Minuut’. Suzan & Freek coveren liedjes uit vrijwel elk genre op een volledig eigen wijze, met alleen een akoestische gitaar. Op My First Festival komen ze de sterren van de hemel spelen!

Afterpartees
Eerder stond de band op festivals als Best Kept Secret, Pinkpop en Lowlands. Het enige festival wat er nog ontbreekt aan dat rijtje is…. My First Festival. En daar komt nu verandering in! Samen met de Afterpartees gaan we lekker ravotten op muziek en misschien zelfs wel de tent afbreken. Doe je ook mee?

Vinchenzo
Vinchenzo kennen we natuurlijk allemaal van The Voice of Holland, waar hij tot de finale kwam! Hij kan ook nog eens waanzinnig goed dansen. Kom met Vinchenzo een paar pasjes wagen op My First Festival!

Akwasi
Akwasi is een creatieve duizendpoot, maar vooral een verhalenverteller. Of hij dat nu doet in een rap, gedicht of televisieprogramma: hij wil inspireren, fascineren en prikkelen. Met woorden. En dat komt hij doen op My First Festival.

Ridder Florian door Frank Groothof
Veel ouders en kinderen hebben al heel wat van Frank Groothof mogen leren door zijn verschijningen in Het Klokhuis en Sesamstraat. Op My First Festival speelt Frank zijn intieme voorstelling Ridder Florian, een theateravontuur vol muziek! Floris wil graag ridder zijn, draken verslaan en prinsessen redden. Daarom gaat hij op avontuur, helemaal in z’n eentje…

Varkentje Rund
Varkentje Rund, het domste varkentje bekend van televisie (Het Klokhuis!) komt terug naar My First Festival. Korte verhaaltjes en liedjes door Michiel Hoving op gitaar.

Jeroen Schipper
Wie eerder een concert van Jeroen Schipper heeft beleefd, weet het al: stil zitten is geen optie! Klappen, stampen, dansen, lachen en dromen. Elk lied biedt gelegenheid tot meedoen. Stilletjes genieten mag natuurlijk wel, maar de kans dat je dat volhoudt is klein. Hoehaa, geef je over!

En nog veel meerrrrrr……

Le Petit Cirque de Amarins et Anaïs, Hot Mama Hot, Studio Tape – Groener Gras, Rhythem on Trash, DJ Fonky D & Mini D, Virtual Reality Orkest Ontdekker, Ensemble Montage – De Eekhoorn en de Ibis, Chantal te Wolde – Van Circusdirecteur tot Acrobaat + Rijdend hert, Waarzegster Samiera, Duo Diesel – De Grote Desillusie Show, Viesueel Geweld – Remake, De Vreemde Praktijken; zwemmen met dolfijnen, de blenderfiets en tattoos!