Maz Jobrani – My Lion Is Moist Tour

Maz Jobrani – My Lion Is Moist Tour

Maz Jobrani – My Lion Is Moist Tour

  • Zaterdag 10 mei 2014
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zaterdag 10 mei 2014
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Kaartverkoop: kassa (ma t/m za van 12.00 – 18.00 uur: 050 368 0 368) en website De Oosterpoort, Plato en ticketmaster.nl

 

 

Laat u verrassen door nieuwe werelden, stijlen en culturen en bekijk het overzicht van ‘Reis om de wereld’.

Let op: uitsluitend vrije zitplaatsen.

Het Nederlandse publiek mocht drie jaar geleden voor het eerst live kennis maken met stand-up comedian Maz Jobrani. Zijn voorstellingen waren toen in een mum van tijd uitverkocht. In mei is deze Amerikaan met Iraanse roots terug en staat op 10 mei met zijn ongelofelijk komische show en begenadigde performance in De Oosterpoort..

Grote bekendheid dankzij Comedy Central

De in Iran geboren performer Maziyar ‘Maz’ Jobrani is naast zijn ontelbare rollen in films en TV-series vooral bekend van zijn deelname aan de ‘Axis of Evil’ tour. In een tijd dat het Midden-Oosten en het Westen elkaar niet echt lijken te begrijpen, brachten vier comedians een show waarin zij korte metten maakten met de vooroordelen. Via Comedy Central, presenting partner van Jobrani’s aanstaande shows in Nederland, wist het gezelschap in hoog tempo naam te maken bij een groot publiek.

 Niet alleen in de Verenigde Staten, waar Maz o.a. verscheen in The Tonight Show met Jay Leno en the Late Late Show met Craig Ferguson en Lopez Tonight, wordt zijn performance met veel enthousiasme ontvangen. In het Midden-Oosten, waar hij zijn talent zelfs aan de koning van Jordanië mocht presenteren, is zijn populariteit minstens zo groot.

Met zijn internationale comedy tour hoopt Jobrani het Midden-Oosten en het Westen een stuk dichter bij elkaar te brengen. Vooroordelen en misverstanden over het Midden-Oosten, religie en stereotypen die ons denken dagelijks beïnvloeden, staan centraal in zijn shows.