Mary Coughlan

Mary Coughlan

Life Stories

Mary Coughlan

Life Stories

  • Zondag 28 mei 2023
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Zangeres Mary Coughlan weet elke liefhebber te veranderen in een fan met haar stem. Het in Galway geboren meestertalent is na een brisante muzikale carrière van bijna dertig jaar zelf een legende, met een hypnotiserende stem die kan bloeden als Billie Holiday of kan vlammen als Shirley Bassey. Elke song die over haar lippen komt is één brok bezieling en emotie.

Twee jaar geleden verscheen haar inmiddels vijftiende album, getiteld Life Stories. En van levensverhalen weet ze alles: na een getroebleerde jeugd vond ze zichzelf op haar dieptepunt in een psychiatrisch ziekenhuis. Een diep dal waar ze zich uit kon vechten door zichzelf te vinden in de muziek. Ze vond haar weg naar het grote publiek toen de Nederlandse Erik Visser in haar leven kwam. Erik, die in die tijd bekendheid verwierf met zijn band Flairck, inspireerde haar tot het opnemen van haar eerste album ‘Tired and Emotional’, dat in no time een hit werd in Ierland. Deze zomer prijkte haar naam zelfs op het affiche van Glastonbury!

The Mix – à la carte menu

Kom een heerlijk hapje eten in ons nieuwe à la carte restaurant The Mix in De Oosterpoort. Geniet in een kleurrijke omgeving van heerlijk eten en muziek onder één dak en je bent altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer