Latin Dance Night

Latin Dance Night

Latin Dance Night

  • Zaterdag 28 oktober 2017
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zaterdag 28 oktober 2017
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Música… Baila… Goza!

Aanbieding voor Agenda-abonnees

Aanbieding voor Agenda-abonnees

Ben je abonnee van De Agenda? Dan kun je met 50% korting naar de Latin Dance Night. Je betaalt dus slechts € 15,75 ipv € 35 (excl. €3,50 servicekosten). Let op: geen korting op korting, niet geldig voor reeds gekochte kaarten.

Op zaterdag 28 oktober is het dansen geblazen in De Oosterpoort! Tijdens de 24ste editie van Latin Dance Night zorgen (inter)nationale Latin-sterren, DJ’s en dansers voor tropische sferen in herfstig Groningen. Bereid je voor op de jaarlijkse dosis salsa, son, timba, merengue, bachata, kizomba, ritmo kombina, kaseko y mas! Wervelende Latinshows en swingende dansworkshops (s middags, gratis op vertoon van je LDN-ticket) maken het programma compleet. Dat betekent traditiegetrouw voetjes van de vloer, en samen genieten. Het live programma is compleet: Estrellas de Niche, Rolf Sanchez & Latin Society, Ephrem J, Bigi Poku Toppers, NSTYPLY en KizzMe laten je dansen tot je benen niet meer kunnen. ¡Hasta pronto!

Luister hier alvast naar een muzikaal voorproefje, de Latin Dance Night 2017 Mix van DJ Caramelo en El Gran DJ Juanz!

Programma

Uit Cali, Colombia komen de Estrellas de Niche, oftewel de grote sterren van Grupo Niche (een van de belangrijkste en meest populaire salsa bands uit Latijns Amerika): Álvaro del Castillo, Carlos Guerrero en Alvaro Granobles. Onder andere bekend van wereldhits ‘Al Pasito’, ‘Sin sentimientos’ en ‘Una ‘ventura’ zweepten deze zangers door de jaren heen overal ter wereld hun salsadansende publiek op, en dit zullen ze tijdens Latin Dance Night 2017 ook zeker doen! Verwacht zinderende salsa Colombiana met hits van weleer.

De Nederlands-Dominicaanse zanger Rolf Sanchez tekende eerder dit jaar in Miami een platencontract bij Sony, ging er samenwerken met dezelfde producer als Marc Anthony, en inmiddels is hij in de Verenigde Staten een wereldster. Een tijdlang stond zijn hit ‘Por si no te vuelvo a ver’ er op nummer 1 in de Latin-charts. Ook in Nederland neemt zijn populariteit razendsnel toe, mis hem en zijn band Latin Society niet tijdens Latin Dance Night!

De zwoele bachata van de Curaçaose zanger Ephrem J is sinds zijn hit ‘Amor en la luna’ niet meer weg te denken van de Caribische dansvloeren. In Europa zijn we inmiddels ook gesmolten voor zijn romantische en dansbare muziek. Bachata met Caribische roots en een fluwelen stem, wat een onweerstaanbare combi!

Onder de naam Bigi Poku Toppers zijn een aantal beroemde Surinaamse artiesten bij elkaar gebracht: Iwan Esseboom, Patrick Tevreden, Dagga Tiendari en Errol Burger. Samen met een 20-koppig orkest onder leiding van Setish Bindraban staan ze garant voor een show vol nostalgische en superswingende kaseko. Hiep, hiep, hiep!

De 9 heren van de Rotterdams/Antilliaanse band NSTYPLY brengen je zeker aan het dansen met hun tropische mix van moderne ritmo kombina, zouk, kizomba, merengue en R&B. Hun zomerhit ‘Kurashi’ werd grijs gedraaid op de Caribische eilanden, en in 2014 werden ze er bekroond tot ‘band van het jaar’. Dushi yiu!

Kizomba komt oorspronkelijk uit Angola, en betekent letterlijk: feest. De muziek- en dansvorm heeft na een steady opmars een vaste plek in de Latin-danswereld veroverd. De band KizzMe brengt daarom tijdens Latin Dance Night de lekkerste kizomba, semba en tarraxinha nummers live ten gehore.

Op de dansvloeren van Latin Dance Night verzorgen DJ Team Fiesta Alegría, El Gran DJ JuanzMitch El Huracán, La Pasión en Caramelo de lekkerste muzikale Latin omlijsting!

Hou onze website en Facebook in de gaten voor de allerlaatste nieuwtjes!

Latin Dance Night
Zaterdag 28 oktober
13.00 – 17.00 uur – Dansworkshops
20.00 – 03.00 uur – Festival
De Oosterpoort, Trompsingel 27, Groningen

Tickets €35,- (excl. €3,50 servicekosten) via: kassa De Oosterpoort, Trompsingel 27 (vanaf 5 september ma t/m vr: 12.00-18.00 uur) & de-oosterpoort.nl
*Informeer via info@latindancenight.nl naar speciale groepskorting.

www.latindancenight.nl
www.facebook.com/LatinDanceNight
www.twitter.com/LatinDanceNight
http://www.latindancenight.nl/programma/workshops/