Krezip

Krezip

+ special guest: WIES

Krezip

+ special guest: WIES

  • Zaterdag 8 april 2023
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

De Nederlandse band uit Tilburg is ondertussen alweer een tijd terug van weggeweest. Waar ze in 2009 hun afscheid aankondigden met de hit ‘Sweet Goodbyes’ scoorden ze 10 jaar later bij terugkomst meteen opnieuw een hit met het nummer ‘Lost Without You.’ Een teken aan de wand dat de band na al die tijd nog niets aan kwaliteit en populariteit heeft afgedaan. Afgelopen zomer begonnen ze hun ramvolle festivalseizoen op Stadspark Live in Groningen met een knallende show en nu staat er nieuw werk aan te komen. Krezip is Ready for More dus de hoogste tijd om ze terug naar Groningen te halen!

Special guest: WIES

WIES is een Nederlandstalig poptrio uit Amsterdam, bestaande uit Jeanne Rouwendaal, Tobias Kolk en Dan Huijser. Naast invloeden van alternatieve rock en elektronica kenmerkt de muziek van WIES zich door een onmiskenbare Do It Yourself-mentaliteit. De liedjes zijn gedachtespinsels over zowel de grote vragen in het leven als de kleine dingen die een jongvolwassene bezighouden. Het debuutalbum Het Is Een Wies is in het najaar van 2021 verschenen en daarop staan onder meer de singles Soms Is Het Te Laat, Barman, Meisje en Radiostilte. De band stond in 2022 op Pinkpop, Best Kept Secret en Concert at SEA en in september nog in een uitverkochte zaal in De Oosterpoort!

Sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen beschikbaar
The Mix – à la carte menu

Kom een heerlijk hapje eten in ons nieuwe à la carte restaurant The Mix in De Oosterpoort. Geniet in een kleurrijke omgeving van heerlijk eten en muziek onder één dak en je bent altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer