Kirsten van Teijn

Kirsten van Teijn

Heilloos

Kirsten van Teijn

Heilloos

  • Donderdag 7 april 2016
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Donderdag 7 april 2016
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Kirsten van Teijn uit Heiloo werd zesentwintig jaar geleden zonder gebruiksaanwijzing op de wereld gekwakt. Toch werd ze geen heilloze, zoals haar grootvader, die dertig jaar lang een dubbelleven leidde. Misschien dat Kirsten daarom graag peutert aan datgene wat wij het liefst verborgen houden en geluk met wantrouwen ondergaat?
In 2013 won ze de jury-, publieks- én de persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaretfestival en met haar avondvullende debuut kreeg ze de pers op de banken: “Ze heeft het lef en het ongegeneerde van Adèle Bloemendaal, gecombineerd met de chaos en het onweerstaanbare komische talent van Brigitte Kaandorp en gooit daar nog eens een lekker onvoorspelbaar sausje van zichzelf overheen. (…) Overrompelend.” (Trouw ****)

Extra informatie

Extra informatie

Let op: voor bezoekers met fysieke beperkingen is de USVA lastig toegankelijk

“Kirsten van Teijn heeft het lef en het ongegeneerde van Adèle Bloemendaal, gecombineerd met de chaos en het onweerstaanbare komische talent van Brigitte Kaandorp en gooit daar nog eens een lekker onvoorspelbaar sausje van zichzelf overheen. (…) Dat maakt ‘Heilloos’ tot een overrompelend debuut.”

★★★★ Trouw

“Goddank is ‘Heilloos’ niet een zoveelste exercitie op een cabaretpodium van een jonge vrouw die haar eigen navel als middelpunt van een oninteressant universum heeft verklaard. Haar universum is bijzonder genoeg, waardoor dit programma die hedendaagse cabaretplaag met verve ontstijgt. Meer dan dat.”

★★★★ Theaterkrant

“Ze heeft een monumentale zangstem en voor een debutante ongekende flair. In de een-tweetjes met het publiek is ze ontwapenend schaamteloos en eerlijk. Zelfs als ze met een clownsneusje op in Maria-pose met een eenregelige smartlap haar programma beëindigt, lijkt dit natuurtalent zich niet te forceren.”

★★★ de Volkskrant

regie: Annelies Herfst • gitaar: Leon Sibum • tekstcoaching: Sanne Wallis de Vries