Kim van Zeben en Poolvogel

Kim van Zeben en Poolvogel

Dubbel Cabaret

Kim van Zeben en Poolvogel

Dubbel Cabaret

  • Donderdag 4 oktober 2012
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Donderdag 4 oktober 2012
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Grijp uw kans: twee voorstellingen van aanstormende cabarettalenten op één avond. Allereerst ADHD-kanon Kim van Zeben, die met ongekende turbulentie en muzikaliteit over het podium dendert en razendsnel schakelt tussen typetjes en tussen onderwerpen. Limburgers, Marokkanen, boeren, stripfiguren en zelfs dieren: allemaal voeren ze bij Van Zeben het hoogste woord. “Van Zeben is leuk”, vond Het Parool.
Minstens zo aanstormend is het muzikale cabaretkwartet Poolvogel, dat al diverse prijzen won, waaronder zilver op het Amsterdamse Kleinkunst Festival. De vier mannen maken een uitdagende mix van absurdistische sketches, explosieve loltrapperij en humoristische liedjes, waarin ze normale omgangsvormen en onzekerheden tot in het bizarre uitvergroten. Cabaretiers Peter Heerschop en Viggo Waas zijn de coaches van de groep. “De snelle scènes doen aan Python-logica denken.” (NRC Handelsblad)

Kim van Zeben – Syndroom van Zeben:
Eindregie: Tom de Ket
Teksten: Kim van Zeben
Tekstbijdragen: Tom de Ket en Yvon Weijers
Muziekbijdragen: Jeroen Thijsen

Poolvogel – Wachtlokaal 9 (nieuw programma!)
Poolvogel: Marius van Duijn, Joppe van Driel, Matthijs de Wit en muzikant Coaches/eindregie: Peter Heerschop en Viggo Waas
Teksten: Poolvogel
Tekstbijdragen: Jan Beuving en Roemer van der Steeg