Keb’ Mo’

Keb’ Mo’

Support: Buffalo Nichols

Keb’ Mo’

Support: Buffalo Nichols

  • Woensdag 7 september 2022
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 17:30 uur: Restaurant The Mix open
  • 20:00 uur: Start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Evenement opgeschort

Dit concert is verplaatst naar 7 september. Kaartkopers hebben bericht in hun mail.

De levende blueslegende Keb’ Mo’ beschikt naast zijn virtuoze, smaakvolle gitaarspel ook over een prachtige, lenige stem. Hij versmelt onder andere soul, jazz en blues tot een organisch geheel.

Keb’ Mo’ haalt zijn inspiratie uit de ouderwetse countryblues stijl, maar houdt zijn geluid eigentijds met vleugjes soul, funky grooves en folksy storytelling. Met zijn akoestische, elektrische en slidegitaarvaardigheden weet hij op elk moment de goede sound te bereiken en blijft hij zijn publiek verrassen!

“Het geluid is fantastisch, de lichten zijn uitstekend afgestemd en de sfeer is intiem, intens en uitgelaten. Met zijn pakkende performance weet hij de aandacht van het publiek al razendsnel beet te pakken om het vervolgens zo’n anderhalf uur niet meer los te laten.” – lees hier de complete recensie van Blues Magazine

SUPPORT: Buffalo Nichols

Sinds zijn eerste aanraking met de gitaar heeft Buffalo Nichols zichzelf afgevraagd hoe hij de blues van het verleden naar de toekomst kan brengen. Na zijn banden losgesneden te hebben van zijn thuisfront was Buffalo vaak te vinden in de bars van Milwaukee. Na een wereldreis door West-Afrika en Europa begon het antwoord zich voor Buffalo te ontwikkelen. De tuimelende melodieën van de fingerpicking gitaar draagt echo’s met zich mee van de bluespioniers van de jaren 20, maar in combinatie met Nichols hese en intieme stem worden zijn teksten des te bijtender.

b280fd1e_Buffalo Nichols (Dustin Cohen) Lead

Living blues legend Keb’ Mo’ combines virtuoso and elegant guitar music with a beautiful and supple voice, fusing soul, jazz and blues together into one, organic whole.

While Keb’ Mo’ finds inspiration in traditional country blues, his sound is also firmly rooted in the now, with dashes of soul, funky grooves and folk. His impressive acoustic and electric guitar skills keep his listeners on their toes.

The Mix – à la carte menu

The Mix – à la carte menu. Kom een heerlijk hapje eten in ons gloednieuwe restaurant The Mix in De Oosterpoort. Mix hier naar eigen smaak je wereldse gerechten in een kleurrijke omgeving. Geniet van heerlijk eten en muziek onder één dak en altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer