Kane – Come Together

Kane – Come Together

Support: Valerius

Kane – Come Together

Support: Valerius

  • Zaterdag 16 november 2013
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zaterdag 16 november 2013
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Kaartverkoop: kassa (ma t/m za van 12.00 tot 18.00 uur: 050 368 0 368) en website De Oosterpoort, Plato en ticketmaster.nl

Let op: vrije sta- en zitplaatsen.

Na 3 uitverkochte en spectaculaire ‘Come Together’ shows in de Westergasfabriek, duikt Kane dit najaar met het nieuwe album het clubcircuit in. Kane trapt 15 november de ‘Come Together’ clubtour af in het Patronaat en zal de volgende dag, 16 november, al in De Oosterpoort staan. De band sluit op 13 december de tour af in poptempel Paradiso.

“Het is al weer even geleden dat we een clubtour in de beste clubs van het land deden, om daar met ons ‘Come Together’ album het jaar af te kunnen sluiten, is te gek”, aldus zanger Dinand Woesthoff.

Momenteel is de single ‘First Crash Overthrow’ veelvuldig op de radio te horen. Het album ‘Come Together’ is zeer lovend ontvangen, bekroond met de ‘Gouden Status’ en de eerste gelijknamige single is bekroond tot ‘Hit van het Jaar’ bij de 538JingleBall Awards 2012. Dit jaar sleepte de band o.a. een Edison voor ‘Beste Groep’ en een 3FM Award voor ‘Beste Artiest Rock’ in de wacht.

Support: Valerius

Valerius was al eens Serious Talent bij 3FM en werd door TMF benoemd tot Kweekvijver Act. Hun eerste single ‘She Doesn’t Know’ uit 2009 groeide uit tot een hit en de band stond in het voorprogramma van o.a. Boris, Van Velzen en Lifehouse. De heren hebben gedurende twee jaar hard gewerkt aan een nieuwe plaat en met resultaat: Het album ‘Marilyn White’ is nu uit. 

Come Together is volgens Woesthoff en Van Leeuwen gemaakt met het idee dat dit wel eens het laatste Kane-album zou kunnen zijn. Laat ze dat voortaan altijd doen want paradoxaal gooit juist Come Together de toekomst voor deze Haagse trots wagenwijd open.

Lees hier de volledige albumrecensie.

★★★★ Albumrecensie door Jean Paul Heck van Muziek.nl