Jonna Fraser

Jonna Fraser

+ support Youngbaekansie en Idaly

Jonna Fraser

+ support Youngbaekansie en Idaly

  • Vrijdag 29 september 2017
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Vrijdag 29 september 2017
  • start of event
  • (Times are subject to change)

New Wave underdog Jonna Fraser komt in september De Oosterpoort laten springen op hits van zijn debuutalbum Jonathan!

Jonna Fraser is onderdeel van een nieuwe lichting Nederlandse hiphop-talenten die de hitlijsten momenteel overnemen. Op zijn twaalfde maakt Jonathan ‘Jonna Fraser’ kennis met hiphop. Door zijn brede muzikale opvoeding laat de rapper zich duidelijk beïnvloeden door soul muziek en hiphop uit de jaren ’90.

Pop van eigen bodem
Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Pop van eigen bodem Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Bekijk hier het gehele aanbod Pop van eigen bodem.

In 2014 verscheen zijn eerste EP ‘Maatje 45’ en in 2015 had Jonna Fraser met het succesvolle project ‘New Wave’ ineens een gouden plaat op zak. Fraser gooit hoge ogen met zijn succesvolle songs, clips en samenwerking met artiesten als Lil’ Kleine en Broederliefde.  Zijn hit ‘Do or Die’ met Broederliefde is goed voor miljoenen Spotify streams en ook opvolger ‘Ik Kan Je Niet Laten’ is een grote hit.

Going solo: zijn eigen album

Jonna blijft echter niet stil zitten; begin 2017 kwam zijn debuutalbum ‘Jonathan’ uit. Een album dat positiviteit probeert te delen en broederschap omarmt. Met een flinke set aan samenwerkingen, met o.a. Sevn Alias, Ronnie Flex en Jiggy Djé, is het een plaat waarop ruimte is voor heel veel talent. Hij komt bij je en hij kan je niet laten, oftewel, je kan niet om hem heen. Met zijn onderscheidende stemgeluid en unieke delivery – van gangsterrap tot zwoele R&B – is deze plaat een kers op de taart voor de jonge Zaandammer.

Met het debuutalbum op zak wordt het nu wel de hoogste tijd dat Jonna Fraser naar De Oosterpoort komt en wel op vrijdag 29 september!

 

Support

YOUNGBAEKANSIE staat samen met Idaly in het voorprogramma van Jonna Fraser!

Amsterdammer rapper YOUNGBAEKANSIE ken je van samenwerkingen met BoKoesam, SBMG en natuurlijk Jonna Fraser. Dit jaar lanceerde de rapper zijn track ‘Mooie Man’. YOUNGBAEKANSIE is vaker MC van Jonna Fraser, dit maakt hem de perfecte warm-up voor Jonna’s liveshow.

Idaly galmt al een aantal jaren rond in de hiphop scene. Zo maakte hij deel uit van de succesformatie New Wave en bracht in 2015 één van de meest indrukwekkende mixtapes uit van het jaar onder Veldentaal. De twee mannen kennen elkaar van de rapwereld. Een goede reden om aankomende vrijdag op tijd te komen dus!

 

Website Jonna Fraser

Let op: vrije sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen

“Jonna laat op zijn EP horen met gemak op verschillende soorten beats te kunnen spitten, diverse tracks te kunnen maken en makkelijk te switchen van flow. Toch is “Alle Tijd” maar een voorproefje van wat Jonna Fraser in huis heeft.”

Lees hier de volledige albumrecensie van Hiphopcore.

Albumrecensie Hiphopcore

Tickets: via this website, our box office, local record store Plato and ticketmaster.nl