ICK Amsterdam & Toneelgroep Oostpool

ICK Amsterdam & Toneelgroep Oostpool

All over - Acts of love

ICK Amsterdam & Toneelgroep Oostpool

All over - Acts of love

  • Woensdag 11 december 2019
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 20:15 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Emio Greco en Pieter C. Scholten zijn choreografen met een groot gevoel voor het theatrale, Marcus Azzini is een regisseur met een bijzondere interesse in de lichamelijkheid van spel. Dat verklaart de wederzijdse bewondering van de drie theatermakers, die allen in hun stukken zoeken naar de betekenis van het lichaam in deze tijd.

Vijf liefdesduetten

In All Over – Acts of Love komt die bewondering samen in een flirt tussen disciplines en geven de dansers en spelers zich volledig over aan de liefde. Want die vraagt nu eenmaal totale overgave, vindt ook Azzini. Hannah van Wieringen schrijft vijf liefdesduetten en Greco en Scholten creĆ«ren een choreografie. Regisseur Azzini brengt alles samen in een door Theun Mosk ontworpen ruimte, waarin lichaam en taal elkaar vinden zonder voor elkaar onder te doen.

tekst: Hannah van Wieringen / choreografie: Emio Greco en Pieter C. Scholten / regie: Marcus Azzini / dans: o.a. Arad Inbar, Sophia Dinkel en Edward Lloyd / spel: Ludwig Bindervoet en Kendrick Etmon / dramaturgie: Jesse Vanhoeck / scenografie: Theun Mosk / kostuums: Clifford Portier / fotografie campagnebeeld: Henri Verhoef