Guus Meeuwis

Guus Meeuwis

Theatertour Armen Open

Guus Meeuwis

Theatertour Armen Open

  • Donderdag 11 oktober 2012
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Donderdag 11 oktober 2012
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Zitplaatsen, locatie en kaartverkoop: Er zijn alleen zitplaatsen beschikbaar. Dit concert vindt plaats in de Martiniplaza. De officiële kaartverkoop voor dit concert gaat exclusief via de website van Martiniplaza: http://www.martiniplaza.nl/evenementen/guus-meeuwis

Op het album ‘Armen Open’ klinkt Guus Meeuwis gul en trefzeker tegelijk. Hij weet, inmiddels 17 jaar onderweg, waar zijn hart ligt. Dat heeft geleid tot een selectie van liedjes waarop het goede humeur de toon bepaalt. Stuk voor stuk vormen ze een effectief medicijn tegen cynisme. “Ik heb nu het lef om dicht bij mezelf te blijven. Ik maak wat ik zelf graag wil horen. Als dat lukt, vervult me dat met trots.”

Met een meer klassieke rock ’n roll-bezetting wordt zijn muzikale handtekening almaar rijker en rijper. “Het is fijn dat het zich nog steeds verbetert. Dat het lukt steeds iets anders te kunnen laten horen. Het palet van stijlen blijft groeien. Ik kan, voor mijn gevoel, uit steeds meer kleuren kiezen.”

De liedjes van het album ‘Armen Open’ vormen de basis van Meeuwis’ nieuwe theatertour. Het gaat over het gevoel met vrienden en geestverwanten aan de keukentafel te zitten en daar in een veilige atmosfeer lief en leed te delen. ‘Weet dat je altijd welkom bent’, luidt de boodschap.

 

</p>