Guus Meeuwis – Het Kan Hier Zo Mooi Zijn

Guus Meeuwis – Het Kan Hier Zo Mooi Zijn

support: Isabelle Ame

Guus Meeuwis – Het Kan Hier Zo Mooi Zijn

support: Isabelle Ame

  • Vrijdag 29 november 2013
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Vrijdag 29 november 2013
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Het concert in De Oosterpoort is uitverkocht maar er zijn nog wel kaarten voor het concert in De Nieuwe Kolk in Assen.

Kaartverkoop: kassa (ma t/m za van 12.00 tot 18.00 uur: 050 368 0 368) en website De Oosterpoort, Plato en ticketmaster.nl

Let op: vrije sta- en zitplaatsen.

Clubtour ‘Het Kan Hier Zo Mooi Zijn’ – Guus Meeuwis

Na een periode in de studio voor zijn nieuwe album en een zomer vol festivals en stadionconcerten, keert Guus Meeuwis terug naar de popzalen met zijn tournee ‘Het Kan Hier Zo Mooi Zijn’. De clubtour is vernoemd naar het gelijknamige album dat Guus op 10 mei jl. heeft uitgebracht.

Op het album ‘Het Kan Hier Zo Mooi Zijn’ klinkt Guus Meeuwis gul en trefzeker tegelijk. Hij weet, inmiddels 18 jaar onderweg, waar zijn hart ligt. Dat heeft geleid tot een selectie van liedjes waarop het goede humeur en vertrouwen de toon bepalen. Stuk voor stuk vormen ze een effectief medicijn tegen cynisme. “Ik heb nu het lef om dicht bij mezelf te blijven. Ik maak wat ik zelf graag wil horen. Als dat lukt, vervult me dat met trots.”

Met een meer klassieke rock ’n roll-bezetting en de beste muzikanten van Nederland in zijn band, wordt Guus’ muzikale handtekening almaar rijker en rijper. “Het is fijn dat het zich nog steeds verbetert. Dat het lukt steeds iets anders te kunnen laten horen. Het palet van stijlen blijft groeien. Ik kan, voor mijn gevoel, uit steeds meer kleuren kiezen.”

Support: Isabelle Amé

Isabelle Amé is een uiterst overtuigend pittige en vooral charmante dame. Eind 2012 kwam haar EP met de super toegankelijke folk-pop muziek uit. Isabelle is met haar band een unieke, energieke Nederlandse zomerse act en dat gewoon uit Tilburg. Zij was de winnares van de ‘Wie Rockt Groots?!’ competitie waarbij bandjes van de Rockacademie konden strijden om een plek in het voorprogramma van de ‘Groots met een zachte G’ stadionconcerten in 2012.